Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İmkânlarını Esirgemek İstemiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, romantik bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Birine daha derin sözler vermeyi düşünebilirsiniz. Belki de özel bir kişi kalbinizi çoktan kazandı. Bu duygulardan etkilenmekten korkmayın. Ruhunuzun size verdiği tutkulu mesajlara kulak vermenin zamanı geldi! İçgüdüleriniz sizi doğru yönde yönlendirecek ve mutluluğunuz artacak.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Evine yeni biri getirebilirsin. Sosyal olarak eşlik edilmekten keyif alacaksın. Belki bir arkadaşını bir süre sende kalması için ikna edebilirsin. Ya da bir aile üyesini ağırlayabilirsin. Daha sosyal ve Yay'ın bonkörlüğünün hakkını verir modda olacaksın. Tabi birilerinin evinde iki ay kamp kurmasına da izin verme. O kadarı da fazla!Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

21 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilahi şanslar, ilahi destekler karşınıza gelebilir. Yaşamınızda korunduğunuzu daha çok hissedebilirsiniz. Finansal alanda tasarılar, araştırmalar olabilir. Gün içinde önemli görüşmeler yapabilir, akşam saatleriyle yapacağınız görüşmelerde duyguları ve düşünceleri daha iyi aktarabilir, sorunlu ilişkileri toparlayabilir, yanlış anlamaları düzeltebilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Aslan burcuysan onların çok fazla para harcadığından şikâyetçi olabilirsin. Ancak onlardan hiçbir imkânını esirgemek istemiyorsun. Disiplini sağlamakta zorlanacağın bir gün olabilir. Bu konuda aile büyüklerinden yardım alabilirsin. Yeni aldığın teknolojik bir üründe teknik aksaklıklar meydana gelebilir.

21 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik yapılandırmalarınız açısından oldukça destekleyici bir gün. İstediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Projeleriniz varsa güzel olumlu geri dönüşler alacağınız bir dönem içerisindesiniz. Kendinizi motive ederek sizlere söylenen olumsuz kelimeleri dağıtabilirsiniz. Önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirmeniz sizin elinizde. Fırsat sizsiniz unutmayın. 

21 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi yakın çevrenizdeki değişiklikler etkileyebilir. İletişim içinde olduğunuz konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Gün içindeki hareketlilik sizi yorabilir. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz. Sözlerinizi ortaya koymanız ve dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

21 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatleri maddi konularda hareketliliğe işaret ediyor. Öğleden sonra ise kısa yolculuklar, ziyaretler, görüşmeler söz konusu olabilir. İletişimde ise duygusallık ön plana çıkabilir. Yine de günün ikinci yarısı çok daha keyifli geçeceğe benziyor.

21 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlerlediğiniz yolda yalnız olmadığınızı ve sizinle benzer sorunları yaşayan insanların olduğunu hatırlayın. Onlar bu aksaklıklarla nasıl başa çıkıyorlar birinci ağızdan öğrenin.

21 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Terazi burcuna giriş yapacağı 12:15'e kadar Başak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde finansal konularda gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. 12:15 itibariyle kardeşleriniz ve yakın çevre üyelerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Önümüzdeki birkaç günü kısa süreli seyahatleriniz için değerlendirebilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan aşkınızdan dolayı kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi hissediyorsunuz. Patronunuz ile birlikte ciddi bir konuşma yapabilirsiniz. Tüm aile bireylerinizi bir arada tutmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.   

21 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Özel kişileri bir araya getirecek ve onların çalışmalarına yardım edeceksiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>