Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararlısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile rahat ve sakin bir gün geçirmek isterken kendini daha önem gerektiren bir ortamda bulabilirsin. Sevdiğin kişi ile birlikte gireceğin ortam senin için biraz fazla katı olabilir, ancak bu durum gününüzün kötü geçmesine sebep olmayacak.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Emek verdiğin konulardan para kazanmak istemeni insanlar garip karşılayabilir. Ancak hakkın olan paranın peşine düşmek senin elinde olacak bugün. Bir işle uğraşıyorsan eğer, karşılığında ne beklediğini belli etmen gerekecek.

Bugün hem egzersizine dikkat edeceksin hem de şekerli gıdalara olan iştahın artacak. İkisini dengede tutmak gününün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Sadece yediklerine dikkat etmeli ve aşırıya kaçmamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakin bir gün geçireceksin. Elindeki işleri bitirmek için işe odaklanabilirsin. Bazı mevzuları çözmek için de güzel bir gün olacak. İş bitirici yapın ile bugün epey bir yol alabileceksin. Daha verimli olabilmek için güzel kararlar alacağın bir gündesin.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünün karşınıza çıkan bir fırat hayatınızda olumlu bir ruh halinin etkili olmasına yardımcı olacak. Sıkı bir çalışmanın yanında hayatta elde ettiğiniz başarılarınızla gurur duyduğunuz bir gün sizleri bekliyor. Bazen bu gelişmelerden bunalmış ve biraz korkmuş hissedebilirsiniz. Bu duyguları görmezden gelmek ve devam etmek en iyisidir. 

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif, sanatsal alanlara ilgin varsa, daha görünür, daha ön planda olma isteğinle daha azimli, daha atraksiyonlu bir yapıya bürüneceksin. Yönetici gezegenin ilk burca taşınıyor. Geçmişten gelen bir takıntın, hafızanda tekrar canlanabilir. Geçmişi bir kenara bırakmaya kararlı oluşun içini huzurla dolduracak. Doğruların söz konusu olduğunda kimseye ödün vermek istemeyeceksin.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal etmek, hayal ettiğini hayatın bir parçası haline getirmek en büyük isteğiniz olabilir. Bugün bu isteğiniz her ne ise ona açık yüreklilikle yaklaşabilir, yapmanız gerekenleri sıralayabilirsiniz. Şüphe duymadığınız özgüveninizi bilgiyle ve farkındalıkla süslemelisiniz.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üstlenmeniz gereken yeni sorumluluklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda ise güzel gelişmeler olabilir. Gün içinde kendinizi çokta rahat ifade edemeyebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edebilme becerileriniz gelişeceği için karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Kendinizle alakalı memnun olduğunuz yönleri ortaya koyabilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne erken başlamak ve keyifli konuları öne çekmek seni çok daha enerjik kılabilir. Keyifle odaklanacağın şeylere önceliği vermen zihninin daha fazla çalışmasına vesile olabilir. Daha da mutlu olabilirsin bugün.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vücudunuza neler yaptığınız ve ona neler verdiğiniz üzerine düşünmek gerekli olabilir. Finansal olarak, bir an önce tasarruf moduna geçmeniz gerekecek. Profesyonel hayatınızda ise takdirleri topluyorsunuz. Evde devam eden tadilat veya değişiklikler hoşunuza gitmeyebilir. Bir yolculuk birden fazla yönden verimli olabilir. Sabırlı olun ve iyi haberleri duyacaksınız!

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyor; kendinizi yoruyorsunuz.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizle iletişim sorunları, anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Plüton’un kova burcu transitiyle; partner, evlilik, ortaklık konularında güçleneceksiniz, değişecek ve dönüşeceksiniz.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarısız biten bir ilişkiyi tekrar alevlendirme olanağıyla karşı karşıyasınız. Eski kötü alışkanlıklarınızı tekrarlamaya dikkat edin. Düşüncelerinizde olumlu olmaya ihtiyacınız var. Aynı konuda çalışmak zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an önce yok etmelisiniz. Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 33" R
Ay
Koç
16° 54' 56" R
Merkür
Koç
20° 10' 41"
Venüs
Boğa
08° 02' 57"
Mars
Koç
04° 07' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 49"
Satürn
Balık
17° 03' 42"
Uranüs
Boğa
22° 40' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 38"
Lilith
Başak
23° 58' 21"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>