Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sakinleşiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bilgiye olan açlığınız bugün ön planda olabilir. Tam burcunuzun insanı olarak, hayatta hep bir öğrenci gibisiniz. Yeni konular hakkında bilgi edinmeyi ve kendinizi yeni zorluklara daldırmayı seviyorsunuz. Şu anda, kariyerinizle ilgili bir konuya ilgi duyabilirsiniz. Belki fazladan bir eğitim almak için tekrar okula dönmeyi düşünebilirsiniz. Belki de kendi başınıza bir konuyu araştırıyor ve bu konuyla ilgili kitap ya da kayıtları inceliyor olabilirsiniz. Bugün yeni fikirleri tıpkı bir sünger gibi içinize çekin.

Bugün, aklınıza her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz. Çoğu zaman duygularınızla her şeyi hissetmeye çalışıyorsunuz ve çalışmak için mükemmel bir beyne sahip olduğunuzu unutuyorsunuz. Beyninizin sol tarafının kontrolü ele almasına izin verin, çünkü dağınık ve tuhaf görünse de, aradığınız çözümleri bulmanıza yardımcı olabilir. Çözümlerin olacağını düşündüğünüz yerde olmasını beklemeyin. Büyük sürprizlerin içinde bulunmanız muhtemel.

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Senin açından hareketli bir gün ve dünyayı bile sırtlanabileceğini düşünüyorsun! Hayalperestliğin, sanatsal yeteneklerin ve fiziksel enerjin zirvede. Yüzleşebileceğin en zor problem yapacaklarından hangisini önce yapman gerektiği! Çocukların varsa işin çok daha kolay olacak; çünkü onların her daim yapılabilecek şeyler konusunda fikirleri vardır! Bugün bol bol eğlen!Niçin ilişkiler sizin için bu denli zor? Diğer insanlarla etkileşimlerinizin sizi geliştirdiğini ve büyüttüğünü biliyorsunuz. Bu herkes için böyledir. Fakat sizin için, özellikle, ilişkiler önemli çünkü ayaklarınızı yere basmanızı sağlıyor. Çoğunlukla gerçekliği hayatınıza dahil etmek yerine onun hayalini kuruyorsunuz. Bugün, yakınızdaki kişilerle ilişkilerinize daha fazla emek vermeniz gerektiğini vurgulayan bir enerjiye sahip.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Pazartesi günü önemli görüşmelerin, randevuların yer aldığı bir gün ama bugün bu tarz görüşmelerini ertelemeni öneririm.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Yaşanılanların etkisinden sıyrılmak belki de en doğrusu. Bugün egon yükselebilir, içindekileri hızlı bir şekilde dışarıya aktarmak isteyebilirsin. Söylemek istediklerinin karşındakilere nasıl bir hasar yaratacağını önceden hesaplarsan daha iyi olur. Akşam saatlerinde kendini daha dingin hissedeceksin. Arkadaşlarınla dışarı çıkmak belki de güzel bir seçenek olabilir, ne dersin?

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek çalışma hayatı ile ilgili gerekse gelecek yaşamınızla ilgili bazı beklentileriniz bugün olumlu bir şekilde gerçekleşebilir. Geçmişten kalan problemli durumlar ve ertelemiş olduğunuz bazı işler bugün itibariyle daha da kolay bir şekilde ilerleyebilir. 

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Hayal gücünüzü kullanacağınız işlerle ilgilenmek size keyif verecektir. Zevk aldığınız konulara eğilebilirsiniz. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili planlar yapma ve yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Başarı için çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temiz bir sayfa açmak, yeni strateji ve hedefler belirlemek için uygun bir gün. Dışarıyı değiştiremezsiniz ancak içeriden olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızın sönüp gitmesine göz yummayın. Bunu yansıtacak bir alan bulun ve zihninizdekilerin dışarı çıkmasına izin verin. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bugün akşam saatlerinde burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında yoğun bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ciddi bir ilişki kurmak ve mevcut ilişkinizi daha ciddi bir üst boyuta taşımak konusunda çok daha motive ve istekli hissedebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda var olan her şeyi rahatça tanımlayabileceğiniz ve çözümleyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Buna rağmen dış etkenler kafanızı karıştırmaya devam edebilirler. Bu yüzden biraz yoğunluk ve iç gerilim yaşayabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınız renkleniyor. Bir süredir günlük rutinlerinden sıkılmış olan Aslanların sıkılmaya bile vakitleri olmayacak. Tebdili mekânda ferahlık vardır derler. Bu değişimler size iyi gelecektir. Kendinize yeni bir yol belirlemiş olabilirsiniz. Şans sizinle beraber.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; yaşamdan daha fazla keyif aldığın bir günde olabilirsin. Aşk ilişkinde heves ve neşeyle jestler yapabilir, hatta abartılı bir romantizm içine girebilirsin. Partnerinle ilişkinde ciddi adımlar atmak isteyebilirsin. Fakat bazı tartışmalara veya geri plana atmak zorunda kalabileceğin durumlar meydana gelebilir.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 29" R
Ay
Koç
04° 15' 59"
Merkür
Koç
19° 32' 54"
Venüs
Boğa
06° 59' 19"
Mars
Koç
03° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 41"
Satürn
Balık
16° 59' 27"
Uranüs
Boğa
22° 37' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 48"
Lilith
Başak
23° 52' 37"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>