Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusallığın Artabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün aşk ve romantizm konularında çok yoğun olmamaya çalışın. Kaygısız bir yaklaşım benimsemek daha iyi olacak. Sevgilinizle eğlenin ve ona sahip olduğunuz veya kontrol etmeniz gereken biri yerine en iyi arkadaşınızmış gibi davranın. Unutmayın ki, bir başkasıyla birlikte olsanız da olmasanız da siz sizsiniz. Tamamlanmak için bir ortağa ihtiyacınız olduğunu hissetmeyin.

Şu anda gerici bir takım yazılar kaleme almanız çok daha kolay olacaktır. Modernliğe doğru giden nesil sizi rahatsız ediyor ve dünyadaki son gelişmelerin bizi tamamen ileriye taşıdığına ikna olmuyorsunuz. Deney tüpünde yetişen bebeklerden hoşlanmıyor ya da bir ofiste başkalarıyla çalışmak yerine tek başına çalışmayı tercih ediyorsunuz. Başka bir deyişle, sizi doğal dünyadan ayıran her şeyden nefret ediyorsunuz. Her ne kadar bazıları sizinle doğayı oluşturan şeyleri tartışma da.

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

İçinde depolanmış büyük miktarda yaratıcı enerji var. Kendine söz verdiğin gibi, bir kısmını çıkarmaya başladın mı? Bu yaratıcı döngü önümüzdeki aya dek sürecek. Bu vakti değerlendirmelisin. Beyninin öteki kısmını değişim için kullanmalısın. Skeç çalış, fırçalarla boyalarla uğraş, kurmaca öykü yaz. Yeter ki bir şeyler üret. Her ne formda olursa olsun, küçük bir yaratı eylemi, beyninde önemli kapılar açacaktır.Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde abartılı duygular, abartılı tepkiler kaçınılmaz olabilir. Fedakarlık ve vericilik noktasında dengeli olmak, empati odaklı ilerlemek gerekli. Grup çalışmaları, ortaklıve projeler ile ilgilenebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinde duygusallığın ön plana çıkabilir. Bazı düşüncelerin seni geçmişe kadar götürecek gelişmeler yaşanabilir. Bireysel hareket etmek sana bugünlerde cazip geliyor insanlar ile arana belirli bir mesafe koyuyorsun. Esrarengiz hareketlerin birinin dikkatini çekiyor olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir sosyal çevre oluşturmak isteyebilirsiniz. Fikirleriniz, hayata bakışınız ve dış görünüşünüzde yaptığınız değişikliklerle bu konuda ilk adımı atıyorsunuz. Doğru yoldasınız, bu şekilde yenilerek sürdürdüğünüz her gün size yeni bir büyüme fırsatı verecektir.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Sosyal medyalarda daha aktif ve girişimci olmanız da mümkün.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa yürüyüşleri size bir canlılık katabiliyor bu sebepten sosyallik sizin enerjinizde var. İçinizdeki hareketi görüp onunla buluşabildiğiniz taktirde hayat çok güzelleşecek.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden imajınız üzerinde yeni bir değişiklik yapmayı tercih etmemeli, olası geçici sağlık sorunlarınızın üzerinde durmamalı ve ikili ilişkilerinizde yeni kararlar almamalısınız. Ruh halinizde geçici olarak durağanlık, belirsizlik hissedebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istediğiniz gibi neşeli geçmeyebilir, ama endişelenmeyin. Bir süredir üzerinizde olan ağırlıklardan kurtulmaya başlamak için ilk adımı atacaksınız. Bu ilk adım bu ağırlıkların farkına varmak olacak.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gününüz. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. 

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyada yaşadıklarınızı ve dış dünyadan beklentilerinizi dile getirme isteği duyacaksınız. Çeşitli sosyal ortamlarda kendinizi ifade edebilirsiniz. Bunu yaparken, iletişimdeki açıklığın da desteğini alacak ve önemli konulara değinebileceksiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte önemli konular hakkında konuşacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınıza odaklanın ve hata oranını minimuma indirin. Aile bireyleriniz ile vakit geçirmek size çok iyi gelecek.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize gösterdiğiniz anlayış onu çok etkileyecek. Size karşı hissettiği duygularını açıklayabilir. Böylece beraberliğiniz çok daha güçlü ve yoğun olabilir. Farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. Son günlerde işinize odaklanmakta zorluk çekiyorsunuz. Sanki sizi engelleyen bir şeyler var. Bunun adını koymanız gerekiyor. Size yapılan tasarruf uyarılarını biraz ciddiye almalısınız! Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 38' 37" R
Ay
Aslan
25° 17' 54"
Merkür
Koç
18° 10' 21"
Venüs
Koç
16° 05' 13"
Mars
Balık
20° 22' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 56"
Satürn
Balık
15° 26' 08"
Uranüs
Boğa
21° 40' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
19° 57' 42"
Lilith
Başak
21° 59' 45"
True Node
Koç
15° 35' 06"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>