Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız eski aşkları tekrar gündeme getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kötü yönde etkilenmeniz mümkün olabilir.

İşhayatınız açısınızdan olumlu bir gün geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber üzerine çok sevineceksiniz ve daha çok çalışmak için hırs yapacaksınız.

Harcamalarınızda bir artış görülmesine rağmen bu harcamaları dikkatli yapıyorsunuz ve maddi sıkıntıya düşmenizi engelliyorsunuz.

Evinizle yada ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunlu bir gün sizi bekliyor. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşmanız muhtemel. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkilerde temkinli olmanız yararınıza olacaktır. Aile büyüklerinizle aranız her geçen gün düzeliyor. Bugün onlardan beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz.

22 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar günün etkili ilk enerjisi saat 12:41 Ay-Merkür kavuşumudur. Tüm dikkatimizi maddi konular üzerine çevirir Tabii ki mevcut duruma iyice bakmak lazım. Merkür gerileme döneminde yapılacak analizler gayet faydalıdır. Parasal açıdan açıklarınızı görerek kendinizi düzenlemenizde yarar sağlar. Saat 16:20 Mars-Satürn görünümü, aşkta arzuladığınız ve gelecekte olmasını istediğiniz ne varsa bunları uzun vadeli ele almanızı sağlıyor. Sizi destekleyen bu enerji, kalıcı bir ilişkinin önemini vurguluyor. Mevcut beraberliğinizi güçlendiriyor. Bekar Aslanları memnun edici bir ilişkinin göstergesi oluyor. Sadakat sizin için önemli. Cinsel uyum ve çekicilik de bir ilişkide önem taşıyor. Siz şimdi ilişki tercihlerinizi veya mevcut beraberliğinizi yeniden bu gözle ele alacaksınız. Temeli sağlam olmayandan uzak durmalısınız. Bu görünüm zaten böyle olmayanı sizden uzak tutacaktır. Tutkularınız sizi olmanız ve yaşamanız gereken aşka çekecektir. Çocukları olan Aslanlar veya çocuk sahibi olmayı düşünenler için bu görünüm kolaylaştırıcı desteklerin, gelişmelerin işaretçisidir. Saat 22:17 Ay-Neptün görünümü, kazanç-kayıp konularında iyi bir analize ihtiyaç olduğunu, geldiği gibi gidiyorsa veya biz kafamıza estiği gibi harcıyorsak, sonuçta sıkıntı çekebiliriz. Ne fazla endişelenmeli ne de boş vermeliyiz. Riskli kararlardan kaçınmalıyız. Not: 21-31 Ağustos size neler getiriyor. Alttaki linkte yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Günün size şans getirmesi dileğimle,

22 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki kurmak, birini tanımak ya da var olan ilişkini derinleştirmek için elverişli bir gün. Toplantın ertelenebilir.

22 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili yeni açılımlar yapmak isteyebilirsiniz.Geleceğe yönelik kaygı ve endişelerinizden uzaklaşmanız gerekmektedir.

22 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.

22 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

22 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber, heyecanlanmanıza neden olacak. Yepyeni istekler içine girebilir, bir türlü karar veremediğiniz konu üzerinde yeniden düşünebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, davetlere gidebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Enerji artıyor.

22 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular kafanızı kurcalıyor, harcamalarınız hızlanabilir. Sevdiklerinizle keyfinizi yerine getirecek ortamlar içinde olmaya çalışın. Kişisel alanlarınız bir yana maddi konularda kafanız fazla çalışıyor.

22 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda tutulan Güneş'in ardından Ay bugün çalışkan Başak burcuna yerleşiyor. Oldukça aktif ve hareketli bir geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Yeter ki aşırı gurur ve kibirin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

22 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 55" R
Ay
Yay
13° 26' 40"
Merkür
Koç
16° 05' 07"
Venüs
Koç
27° 05' 53"
Mars
Balık
27° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 13"
Satürn
Balık
16° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 10' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 44"
Lilith
Başak
22° 59' 11"
True Node
Koç
15° 29' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>