Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Bazen masallardan çıkma bir romantizm beklentisine giriyorsun! Partnerinin kusursuz olmasını ve hep mutlu olmayı bekliyorsun. Sevgilinin zorlu zamanlardan geçtiğini fark edeceksin. Gülümsemek ve senin özgüvenini yükseltecek bir modu olmayabilir. Bu kez güçlü durması gereken taraf sen olmalısın. O halde sevgi dolu ve ilgili ol. Duruma pratik bir yaklaşım getirmeye çalış.Şefkatli bir bakım, ailenizdeki bir kişi için gerekli olan şey olacak. Bu kişi evinizde veya sizle yaşayan başka biri de olabilir. Bir kase çorba ve biraz maden suyu verin, ancak bunun ötesindeki şeyleri denemekten uzak durun. Bazen kesintisiz sessizlik en iyi tedavidir. Ve sen bu tedaviyi kendin için biraz da olsa kullanabiliyorsun. Neden iyi bir kitap eşliğinde birazcık yatağa kıvrılıp yatmıyorsun? Günün ortasında olsan bile, perdeleri şekin ve gece olduğunu varsay.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihinsel bir netleşme yaşayacak, önünüzü görmeye başlayacaksınız. İleriye dair yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Radikal kararlar alabilir, bir süredir düşünüp araştırdığınız konularda bir sonuca gidebilirsiniz. İş ve özel hayatın gerektirdiği sorumluluk öne çıkabilir.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde kazandıklarının fazla olması kaybettiklerini göz ardı etmene neden olabilir. Daha dikkatli olmalısın. Bugünyerinde nedenini tarif edemediğin bir gerginlik var. Evli bir Aslan burcuysan eşinin sana karşı olan ilgisinin azaldığını düşünebilirsin. Bu konuyu onunla konuştuğunda içinin rahatladığını fark edeceksin.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında sorumluluğu size ait olmayan bazı konular sizin görevinizmiş gibi yansıtılabilir. Tembellik yapmak için uygun bir günde değilsiniz. Çalışkan olmalısınız. Yeni bir ilişkiye adım atabilir veya ilişkinizde bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Değişime açık olmanız gereken bir gündesiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ve zihinsel faaliyetler açısından oldukça faydalı sonuçlar var. Duygularınızı daha iyi anlatabilir, paylaşım içinde olabilirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle yalnız Aslan burçları oldukça şanslı olabilirler. Çekiciliğinizin arttığı ve insanları sohbetinizle etkileyebildiğiniz günler...

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün annenizi ya da babanızı aramak güne çok daha pozitif bir şekilde başlamanıza yardımcı olacak. Sizi seven birilerinin sesini duymak özellikle böyle zor zamanlarda motive olmanızı sağlıyor.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. Güneş'in Başak burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde para biriktirebilir, kendinize yeni gelir kapıları arayabilirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevginiz ile daha fazla vakit geçirin, birbirinizi ihmal etmeyin. Finansal olarak çok iyi bir konuma geldiniz, fakat birikim hesabı açmanızda fayda var. Geçmişinizdeki kötü anılarla savaşmaya devam ediyorsunuz ve iyi birçıkarıyorsunuz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

22 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 02" R
Ay
Başak
14° 21' 29"
Merkür
Koç
17° 20' 10"
Venüs
Koç
18° 04' 27"
Mars
Balık
21° 37' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 60"
Satürn
Balık
15° 35' 43"
Uranüs
Boğa
21° 45' 32"
Neptün
Balık
28° 34' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 21"
Lilith
Başak
22° 10' 29"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>