Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yapıcı ve Özverilisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Büyük bir değişim yapmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden sıkılmış ve artık değişikliğe hazır olabilirsiniz. İş değiştirmeyi veya farklı bir yere taşınmayı düşünebilir ya da yeni bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Şu anda kesin bir hamle yapmayın, ancak tüm seçenekleri göz önünde bulundurmak için kendinize zaman tanıyın.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün fazlasıyla meşgul olacaksın; hem de her zamankinden daha da fazla. Kişisel ya da profesyonel olarak üzerinden çalıştığın projelere bütün enerjini akıtacaksın. Adeta bir santral gibisin. Coşkunluğun ve hevesin, hedeflerine ulaşmakta gecikmeler yaşayacağını gösteren haberlerle tetiklenecek.Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bugünlerde uzun süreli konular, geçmişi olan gündemler farklı bir noktaya taşınacak. Bir dönemi kapatmak, bir konuyu sonlandırmak için destekleyici bir dönem. Eski ilişkiler bugünlerde ortaya çıkabilir. Sağlığınıza özen gösterin, cildinize kullandığınız ürünlerde daha seçici olun.

22 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unuttuğunu düşündüğün konular yeniden karşına gelecek. Bugün karşıt burcunda meydana gelen Dolunay, 7. Evini etkileyecek. Kaybettiğin şeylerin değerini hatırlatacak olan Dolunay, fikir anlaşmazlığı yaşadığın kişilerle tartışmaktan çekinmeyeceksin. Evli bir Aslan burcuysan, evliliğinin sınandığı günlerden geçebilirsin. Yapıcı ve özverili tavrın dikkatleri çekecek.

22 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün nedenini bilmediğiniz bir iç huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Artık yeni şeyler konuşmalı ve yeni projeler içine girmelisiniz. Eski defterleri kapatma zamanı. Huzursuzluk çıkmasın isterken kendi huzurunuzu kaçırmayın.

22 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beraberlikler ve aşk hayatınız açısından daha hareketli bir gün olabilir. Ancak karşınızdakileri de daha iyi dinlemeye özen göstermelisiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata bakış yönünüz ve mantığınız çevrenizdeki bir çok kişinin hoşuna gidebilir. Duygusal olarak kendinizi oldukça verimli bir gün içerisinde bulabilirsiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi ve yeteneklerinizi en yüksek düzeyde sergileyerek yapacağınız her türlü görüşme girişimde başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerinizde olumlu etkileşime açık, toplum içinde dikkat çekeceğiniz, aynı zamanda kişisel güzellik ve bakımıza zaman ayırabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde bulunduğunuz konuma artık size yetmiyorsa yeni başlangıçlara yelken açmak isteyebilirsiniz. Hobi olarak düşündüğünüz şeyler size daha heyecanlı ve kazançlı bir hayat sunabilir. Bir seyahat, hem stresinizi azaltmaya hem de daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olabilir.

22 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşıyorsunuz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kafanız karışacak. İş yerinizde çok enerjik olacaksınız ve arkadaşlarınıza ilham vereceksiniz. Aile bireyleriniz ile daha fazla zaman geçirmeye çalışın.

22 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Özel kişileri bir araya getirecek ve onların çalışmalarına yardım edeceksiniz.

22 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 10" R
Ay
Akrep
06° 25' 46" R
Merkür
Koç
16° 03' 34"
Venüs
Koç
23° 27' 06"
Mars
Balık
24° 59' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 07"
Satürn
Balık
16° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 00' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 32"
Lilith
Başak
22° 39' 30"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>