Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinizden Taviz Vermiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dayanıklılık ortaya koymalı ve ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Bilinçli adımlar atmanın yollarını aramalı ve mesleki olarak toparlanmaya çalışmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Daha kontrollü ve bilinçli olmayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali de bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ve düşüncelerinizi kontrol edebilmekte zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukların tamamen ortadan kaldırılması için harekete geçmeniz gerekiyor. Sabırlı ve sakin kalabilirseniz, herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmazsınız.

22 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün ailevi konulara odaklanmanız gerekebilir. Yakınlarınızın ihtiyaçlarına destek olabilir ve aile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Evde yapacağınız düzenlemeler sizin için enerji verici olabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberleşme gezegeni Merkür, bugün hem burcunuzda hareket ediyor hem de burcunuzda geri gitmeye hazırlanıyor. Geçmişte yaşadığınız olaylar kafanızı kurcalayacak. Geçmişte yaşanan olaylardan bugününüzü yaşamaya fırsat bulamayacaksınız. Hayatınızda emeklerinizde ve kendinizden taviz vermiyorsunuz.

22 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tempoyu düşürmek için iyi bir gün olabilir. Zaman içerisinde size iyi gelmeyen ama bir şekilde devam ettirdiğiniz her şeyin yaşantınıza olan etkisini düşünmelisiniz. İkili ilişkilere zaman ayırmak, konuşulması gereken konuları artık ertelememek bazı soru işaretlerinizi daha iyi silebilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev içinde yaşanan konulara daha temkinli yaklaşmanızda fayda var. Bazı olayları zihninizde çözmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız.

22 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk planlamalarınızda olumlu sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Aşk konusundaki bu pozitif enerjili halinizve diğer planlamalarınızda da etki edebilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla aranda küçük tartışmalar yaşayabilirsin. Olayları büyütmeden çözmeye çalışmak senin için büyük avantaj sağlayacak. Olası düşünce farklılıkları arkadaşlığınıza farklı bakış açıları kazandırmaya yarayabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, detaylara odaklanmak ve işlerinizi düzenlemek için mükemmel bir gün olabilir. Analitik ve pratik yaklaşımınızla, karşınıza çıkan herhangi bir sorunu çözebilirsiniz. İş hayatında verimli olacak ve projelerinizde ilerleme kaydedeceksiniz ancak aşırı eleştirel olmaktan kaçınmak önemlidir. Kendinize ve diğer insanlara karşı anlayışlı olun. İlişkilerde iletişime önem vermek ve sevdiklerinizle bağlantı kurmak için zaman ayırmak önemlidir. Kendinizi motive etmek ve sağlığınıza dikkat etmek için yeni adımlar atmayı ihmal etmeyin. Bugün, işlerinizi planlama ve organize etme yeteneklerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekecek, duygusallık yaşama arzusu duyacaksınız.

22 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

22 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay ve Jüpiter arasındaki sert açı nedeniyle güne biraz gergin başlayabilirsiniz. Ancak buna takılıp gününüzün geri kalanını da zorlaştırmayın. İlerleyen saatlerde gökyüzü rahatlıyor, siz de bunu kendi hayatınızda hissedebilirsiniz. Bu yüzden gerginliği beslemeyi değil, sakinleştirmeyi denemekte fayda var.

22 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Özel kişileri bir araya getirecek ve onların çalışmalarına yardım edeceksiniz.

22 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 58" R
Ay
Boğa
23° 13' 53" R
Merkür
Koç
22° 14' 18"
Venüs
Boğa
11° 06' 38"
Mars
Koç
06° 02' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 54"
Satürn
Balık
17° 15' 40"
Uranüs
Boğa
22° 49' 12"
Neptün
Balık
29° 08' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 44"
Lilith
Başak
24° 14' 53"
True Node
Koç
15° 19' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>