Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatin Dağılmıyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün bir süredir görmediğin birisini görebilir ve heyecanlanabilirsin. Görmeyi beklemediğin bir kişiye karşı hislerinin olduğunu fark edebilirsin. Kendini aşka daha fazla açman gereken bir gündesin.

Bugün biri size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşüncesi var. Çok yönlü düşünceleriniz, yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler var.

Parasal konularda kendine yeni hedefler koyabilir ve bir bütçe oluşturarak bu bütçeye uyabilirsin. Maddi olarak daha dikkatli kararlar alacaksın. Bu adımları atmak kendini daha enerjik hissettirecek.

Bazı şeyleri yarına ertelemek kötü bir hastalıktır. Bugünden adımlar atmak ve özellikle sağlığın için güzel kararlar almak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. O yüzden bugün egzersiz konularına dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanları etkileyeceğin bir gün olacak. Yeni birteklifi veya güzel bir arkadaşlığın başlaması gibi bir durum yaşanabilir. Kendini daha iyi ifade edeceğin ve bunun karşılığını çok güzel alacağın bir gün.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi bir festival havasında hissedeceksiniz. Bu neşeli ve eğlenceli ruh hali sosyal anlamda kendinizi daha iyi ifade etme konusunda özgüvenli adımlar atmanıza yardımcı olacak. Bir süredir görmediğiniz bazı eski arkadaşlarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla konuşmak, zihninizi yeni bir yöne doğru başlatabilir. Bu gece yatmadan önce yürüyüşe çıkın, yoksa uyuyamayabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin konusunda vereceğin kararlarda ailen ve arkadaşlarına danışıyorsun, onların verdiği tavsiyeler artık senin için daha önemli hale gelebilir. Bugün ihmal ettiğin bazı konular karşına gelebilir. Dikkatini birden fazla şeye odaklama konusunda algıların oldukça açık. Hevesle başladığın işleri yarım bırakmak isteyebilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yoğun bir gün yaşanabilir. Üstleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla aynı fikirde olmadığınızda tartışmak yerine herkesin iyi olduğu konuda çalışmasına müsaade etmelisiniz. Ekonomik koşullarınızın iyileştirilmesini gündeme taşıyabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için önünüzde çok sayıda fırsatların çıkacağı bir gündesiniz. Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Sorumlu olduğunuz konular rutin bir hal alabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak sizi rahatlatabilir. Çaba gösterdiğiniz konularda değişiklikler olabilir. Akışta kalmaya çalışın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin güçlenmesi özellikle yeniçevrelerine girerken size yardımcı olabilir. Verilen vaadlerin gerçekçi olup olmadığını değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini işe daha fazla verebilirsin. Hatta o kadar verebilirsin ki başka şeylere hiç zaman bırakmayabilirsin. Arada dinlenmeye ve molalar vermeye özen göstermen iyi olabilir bugün.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak kedi için her zaman kötü değildir, özellikle şu anda. Gün neredeyse bilmediğiniz her şeye ışık tutarken, zihniniz şu anda yeni bilgilere susamış durumda. İster bir eğitim galerisine girmek, ister bir veya iki çevrimiçi kursa kaydolmak olsun, bunun beyninizi canlandırmak için mükemmel bir döngü olduğunu düşünün. Zihninizi sayısız olasılığa açmanın ne kadar tatmin edici olduğuna şaşıracaksınız.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşiniz ve evinizle ilgili problemlerin arasında kalmak istemiyorsunuz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda veya aşk hayatınızda beklenmedik güzel gelişmeler sizinle olacak. Sadece tepkilerinize biraz dikkat etmenizde fayda var yoksa şansları tepebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşama hazırsınız, fakat bu kararı açıklamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkileri değerlendirip, yolunuzun doğru olup olmadığını saptamanız gerekiyor. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek. Diyetinize eski özeni göstermiyorsunuz

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>