Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygularından Emin Değilsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 50%

Tutkulu bir doğaya sahipsiniz ve bazen etrafınızdaki insanlar coşkunuzu paylaşmadığında, bu sizin için zor olabiliyor. Bu, yavaş yavaş yumuşatmaya çalışmak için iyi bir zaman. Havada biraz gerginlik var ve coşkunuz her zaman olduğu gibi insanları çekmekten ziyade onları rahatsız edecek. Bu konuda moral bozmanıza gerek yok. Bu sadece geçici bir şey. Yarın tekrardan ilgi odağı olacaksınız ve sizi seven herkese öpücükler dağıtmaya devam edeceksiniz.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Bugün gerçeklikten kaçmak istiyor olabilirsiniz. Girişimde bulunmanız gereken bir durumla yüzleşeceğiniz için endişeli değilsiniz. Bu yeni sorumluluğu almak için yeterli olmadığınızı düşündüğünüzden, korkuyor olabilir misiniz? Fakat bu, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için, ete kemiğe bürünebilecek kadar gerçek bir fırsat. Bundan uzak durup durmamak gibi bir sorgulama lüksünüz olamaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fedakarlık ve iyimserlik ön planda olabilir. Koşullarınızı iyileştirmekle ilgilenebilir, yatırım, birikim ve harcamalar konusunda düzenlemelere gidebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Spor yapma kararı alabilirsin. Bahara adım adım yaklaşırken fit bir görünüme sahip olmak istiyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan senden hoşlandığını itiraf eden bir arkadaşına karşı duyguların karmaşık olabilir. Maddi durumundaki düzelme güvende hissettiriyor.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ani bir kararla değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Rahatsızlık duyduğunuz veya idare etmek zorunda kaldığınız kişilere karşı farklı bir tutum sergilemeniz mümkün. Ama bunu bir ego savaşına ve kalp kırıklığına çevirmemeye dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum kişisel hassasiyet oluşturabilir. Sahip olduklarınızı korumak için daha çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ilgilendiğiniz konularda hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aklındaki kişi ile iletişimi kesilen Aslan’ların yaşaması gereken bir süreç olduğunun ve olgunluklarına katkısının farkında olmaları gerekmekte.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz yorgun ve bezgin hissediyor olabilirsiniz. Bu nedenle bugünü rahatlamaya ayırın ve yarın her zamanki enerjik, yaratıcı benliğinizde olacağınızdan emin olun. Yeri geldiğinde durup dinlenmeyi her zaman bilmelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, ilişkilerinizde ikna edici olmalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece gerçekçi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Bu, özellikle maddi konularda işinize yarayacaktır. Gerçekçiliğinizin farkında olacağınızdan, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Atılımlarınızla bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek şu aralar aklınızın ucundan bile geçmiyor. İş yerinizde çalışmalarınıza daha fazla odaklanın ve yaratıcılığınızı arttırın. Meyve ve sebze tüketiminizi arttırmaya özen gösterin.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi eleştirmek yerine onunla birlikte ilişkinizin bilmediğiniz yönlerini keşfetmeye çalışın. Şansınızı zorlamak yerine sevgilinizle birlikte sorunlarınıza dair çözüm arayışlarına gitmelisiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar almamaya çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlamalar nedeniyle bazı anlaşmazlıklar çıkabilir, sorunları büyütmeyin. Parasal harcamalarınızda sürpriz gelişmelerin olacağı bir gün. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 26"
Ay
Akrep
24° 32' 49"
Merkür
Koç
26° 27' 31"
Venüs
Balık
21° 37' 20"
Mars
Balık
04° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 50"
Satürn
Balık
13° 18' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 44"
Neptün
Balık
27° 48' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 39"
Lilith
Başak
19° 47' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>