Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 23 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer birgirişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız. Saat 05:13 Ay-Pluto görünüm, kafanızın içindeki planlara ve hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü, çocuklarımız, kişisel ihtiyaçlarımız, toplumsal konular, güvenlik, işlerimiz ve de bakım, onarım gibi giderlerimizin bütçemize uygun şekilde düzenlenmesinde fayda var. Bizimle aynı görüşte olmayan kişilerle aramızdaki iletişimi, duygusal meseleleri bugün olgunlukla ele almamızda yarar görüyorum. Saat 23:02-24 Ağustos saat 04:05 Ay-boşluk etkisinde parasal konularda aşırı titiz düşünürüz. Cebimizde yeterli miktar olsa bile kendimizi güvende hissetmeyiz. Sıkıntımız varsa, endişemiz artar. Ancak bilelim ki, para evet önemlidir ancak siz çok daha önemlisiniz. Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde kimin ne düşündüğüne önem vermeyeceksin. Sevdiğin insanla tartışmaya girmemende fayda var.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla ya da ortakyürüttüğünüz partnerinizle önemli bir projenin girişiminde bulunabilirsiniz.Cesaret edemediğiniz görüşmeleriniz için önemli bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı krize sokacak durumlar yaşanabilir.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MENFAATİ doğrultusunda yanınızda bulunan bir insana daha ne kadar tahammül edeceksiniz? Bu kişiyi hayatınızdan hemen çıkarın.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi ve yeteneklerinizi en yüksek düzeyde sergileyerek yapacağınız her türlü görüşme girişimde başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerinizde olumlu etkileşime açık, toplum içinde dikkat çekeceğiniz, aynı zamanda kişisel güzellik ve bakımıza zaman ayırabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçen bir ay boyu çalıştınız, hazırlandınız ve atılımlarda bulundunuz, şimdi gelen ayda ise, kimliğinizi ve kişiliğinizi parasal konularda, maddi alanlarda daha yoğun biçimde çalıştıracaksınız.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcuna yerleşen Güneş bir ay boyunca kazancınızda gelirinizi artırmaya yardım eder. Yeniimkanları elde etmek,kurmak, ortak kazanç kapısı açmak önemli temalarınız arasında yer alır. Kendinizi çok çalışkan, üretken ve verimli hissedersiniz. Bir erkeğin desteğini de bu dönemde arkanıza alabilirsiniz.

23 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

23 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 00" R
Ay
Terazi
25° 22' 54" R
Merkür
Koç
16° 11' 53"
Venüs
Koç
22° 19' 48"
Mars
Balık
24° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 55' 47"
Uranüs
Boğa
21° 56' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 23"
Lilith
Başak
22° 33' 27"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>