Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çizgini Bozmuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 90%

Bugün geçmişten tanıdığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Mesela üniversiteden bir arkadaşınızla yeniden temasa geçebilirsiniz. Ya da eski sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Bu kişiyle konuşurken nostalji duygusunu hissedebilirsiniz. Daha genç ve daha kaygısız olduğunuz zamanlara özlem duyabilirsiniz. Fakat bunun sizi fazla duygusallaştırmasına izin vermeyin. Şu anki hayatınızda birçok harika macera sizi bekliyor bu yüzden geçmişe bağlı kalmayın.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Kendi ruhsal dengesizliğin bugün seni uğraştırabilir. Gezegenlerin etkileri sebebiyle dengenin en uçları yaşadığına tanık olabilirsin ve bununla başa çıkmanın bir yolunu bulmalısın. Bunun geçici olduğunu düşün ve her şeyi bir bütün olarak gör. Yarın tekrar eski haline döneceksin. Dahası, eğer kendini meşgul edersen bugün daha da hızlı geçer!Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şefkatli bir bakım, ailenizdeki bir kişi için gerekli olan şey olacak. Bu kişi evinizde veya sizle yaşayan başka biri de olabilir. Bir kase çorba ve biraz maden suyu verin, ancak bunun ötesindeki şeyleri denemekten uzak durun. Bazen kesintisiz sessizlik en iyi tedavidir. Ve sen bu tedaviyi kendin için biraz da olsa kullanabiliyorsun. Neden iyi bir kitap eşliğinde birazcık yatağa kıvrılıp yatmıyorsun? Günün ortasında olsan bile, perdeleri şekin ve gece olduğunu varsay.

23 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.15'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar dalgınlık ve unutkanlıklar olabilir. Planlarınıza yetişmekte, gerçekleştirmekte zorlanabilir, gecikebilirsiniz. 13.15'ten itibaren ev içerisindeki işlerle, finansal konularla ilgilenebilir; kariyer planınızda farklılığa gidebilirsiniz. Yöneticilerle konuşmalar yapabilirsiniz. Kazanç getirecek yeni fırsatlar için adım atma zamanı.

23 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok fazla yağlı yemeklerden uzak duruyorsun. Midenin fazla hassas olduğunun farkındasın. Arkadaşlarından aldığın müjdeli bir haber sana; yeni birteklifi aldığını söylüyor. Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan asılsız bir takım dedikodular kulağına çalınsa da karakterinden ödün vermeyeceksin.

23 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz plan ve projelerinizle alakalı güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu değerlendirmek için karşılıklı fikir alışverişi yapmanızda fayda var. Belki olaylar çok daha güzel bir noktaya gidebilir. Aile içerisinde yeni bir dönemin başlangıcını sağlayan ilk adımları atabilirsiniz. Duygularınızda bazı gitgeller yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında konuşmalar, görüşmeler sizi huzursuz edebilir. Öğle sonrasında evde ya da ailenize yönelik konularla daha çok ilgili olabilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek enerjiniz beraberinde oldukça keyifli bir çalışma ortamı getirebilir, bulunduğunuz ortamı değiştiren veçevrenizi motive eden kişi konumuna gelebilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde hareketli başlayan gündem artan bir iletişime işaret ederken öğleden sonra ev ve aileye ilişkin konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönleriniz daha belirgin şekilde ortaya çıkabilir.

23 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakında bir gezi fırsatı veya başka bir coğrafi değişiklik gündeminize gelebilir. Zaten planladığınız bir seyahatiniz varsa, inanılmaz derecede iyi geçeceğinden emin olabilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor.Ay'ın boşlukta olacağı gündüz saatlerinde kafanızı toparlamak kolay olmayabilir. Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı 13:15 itibariyle ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Ev içindeki sorumluluklarınızla ilgilenmek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

23 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz tarafından çok seviliyorsunuz ve kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Uzun süredir finansal sıkıntılar ile karşı karşıyasınız, fakat her şey yoluna girmeye başlayacak. Uyku programınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

23 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik düşünceli kişilerin size yansıttığı etkileşimlerden, isteseniz de uzak kalmayı başaramayacaksınız. İçsel dengenizi bozmamalısınız. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak en büyük arzunuz. Sağlığınız yerinde.

23 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 27" R
Ay
Akrep
16° 35' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 37"
Venüs
Koç
24° 28' 13"
Mars
Balık
25° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 35"
Satürn
Balık
16° 05' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 24"
Lilith
Başak
22° 44' 60"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>