Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Girişkensin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün çok fazla iletişim kuracağınız bir zaman olabilir. Günün çoğunda kendinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sohbet ederken bulabilirsiniz. Ya da bir mesajlaşma içerisinde ve kısa mesafeli bir seyahat havasında da olabilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızı veya ailenizi ziyaret etmek için bir gezi planlayabilirsiniz. Bir çeşit "günü birlik gezi" yi hak ettiniz!

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bugün, uçarı yapıdaki doğanı dünyaya indirmek için uygun bir gün. Ufak tefek şeyler yüzünden canını sıkmana gerek yok. Basitçe işlerini yoluna koymaya çalış ve yoluna girdiklerini gördükçe mutlu ol. Biraz daha derine kazman gerekebilir. Her şeyi yüzeysel seviyede bırakma, bil ki görünen ardında, ilk bakışta anlayamayacağın kadar çok şey yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal anlaşmalar, ortaklı işler ve para paylaşımları gündeminizde olabilir. Bir süredir ne istediğinizle ilgili karışıklık yaşıyorsanız bugün isteklerinizde netleşeceksiniz. Hemhem özel hayatınıza geliştirme ve iyileştirme odaklı yaklaşacaksınız.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişken yapın sayesinde, kendine yeni hedefler belirleyeceksin. Kendi işinin sahibi olan bir Aslan burcuysan, çalışanlara ufak sürprizler hazırlayarak, motivasyonlarını artırmak isteyebilirsin. Yapacağın küçük değişiklikler, yaşam alanına modern bir hava katacak. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesiyle yaşadığı sorunlarda, ona destek olacaksın.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir finansal yatırım kaynağı girişiminiz olabilir. Araştırmalarınız neticesinde artık karar aşamasına gelebilirsiniz. Maddi ve manevi yönden iyi hissedeceğiniz bugünü yeni bir milat sayabilirsiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz işlerde kırılmalar yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili değişiklikler sizi krize sokabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlandığınız durumlar oluşabilir. Gün içinde parasal konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere daha ciddi yaklaşmanız gerekebilir.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda mantıkla hareket ettiğiniz bir günde olabilirsiniz. Önünüze bazı fırsatlar çıkabilir bu süreçte cesur değişimlerden korkmayın.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne enerjik başlamanız, işyerindeki bazı şeyleri herkesin takdirini kazanacak şekilde çözmenizi sağlar. Aileniz bugün size karşı daha destekçi bir tavırda olduğundan yeni projelerden bahsetmek için uygun bir zaman.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkiniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve eski dostlarınızı aramak için fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar eklenerek hareket katabilir.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmaktan kaçının ve sakinliğinizi koruyun. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamalısınız.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

23 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>