Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özgüveniniz Tazeleniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Odak noktanızın sürekli olarak değişim gösterme ihtimali var. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Sakinliğinizi korumanız gereken bir gün.

Anlaşılabilir adımlar atmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Tepkileriniz konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Maddi anlamda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ve kararlarınız arasında mutlaka denge kurmaya çalışmalısınız. Otorite konumundaki kişilerle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Enerjinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün hayatın keyfini çıkarmak ve eğlenmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade etmek ve sosyal aktivitelere katılmak size iyi gelebilir. Ancak, para harcamalarınızı kontrol etmekte dikkatli olmanızda fayda var.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi potansiyelinizin farkına varacaksınız. Özellikle yaratıcılık isteyen konularda farklı deneyimler kazanabilirsiniz. Resim ya da heykel türünden el becerisi gerektiren kurslara yazılabilirsiniz. Bugün aynı zamanda bir süre önce yüzünüze gülen kişilerin beklentilerini sorgulayacağınız olaylara şahit olabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle baş başa kalıp bugünden sonrasını nasıl götüreceğinizi düşünebilirsiniz. Artık tecrübelerinizi kullanarak kişisel alanlarınızı geliştirmek noktasında daha sağlam adımlar atmalısınız. Bugün bir başlangıcın arefesinde olduğunuzu hissetmek için kendinizi prangalarınızdan kurtarıyorsunuz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinize uymayan, sizin parçanız olmayan alışkanlıkları kabul görmek için edinme potansiyeliniz vardı ancak farkındalıklarla bundan uzaklaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde genel olarak bütün işi sen yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin. Üzerindeki yükü azaltmak için girişimlerin olmalı o yüzden. Yeni birplanı yapmak ve sorumluluklarını azaltmak senin için daha iyi olabilir. Arta kalan zamanda kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelebilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün ödünç almayla veya borç vermeyle ilgili bazı sorunlar olabilir. Veyahut son zamanlardaki aşırılıklarla yüzleşmek gerekebilir. Bu günlerde arzularınızın peşinden gitmek için ne kadar motive olursanız olun, geçici olarak beklentiler veya belirsizlikle boğuşabilirsiniz. Suçluluk veya belirsizlik sizi aşağı çekip fırsatların boşa gitmesine yol açabileceğinden, bu ihtimali en başından durdurmak için elinizden geleni yapın. Beklediğiniz tüm kaynaklara veya desteğe sahip olmadığınızı fark ederseniz, kendinizi disipline etmeyi veya işleri biraz yumuşatmayı hedefleyin. Bununla birlikte, kendinize rutinden sağlıklı bir kaçış izni vermek uygun olabilir. Kendinize gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu ve ne istediğinizi sorun.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile konuları gündeme gelirken sorunlar içinde kalabilirsiniz. Ancak maddi açıdan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 40" R
Ay
Oğlak
08° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 28' 19"
Venüs
Koç
29° 25' 02"
Mars
Balık
28° 44' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 28"
Satürn
Balık
16° 27' 41"
Uranüs
Boğa
22° 16' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 10"
Lilith
Başak
23° 11' 43"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>