Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Disiplinini Artırıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Aslan people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklikten kaçmak istiyor olabilirsiniz. Girişimde bulunmanız gereken bir durumla yüzleşeceğiniz için endişeli değilsiniz. Bu yeni sorumluluğu almak için yeterli olmadığınızı düşündüğünüzden, korkuyor olabilir misiniz? Fakat bu, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için, ete kemiğe bürünebilecek kadar gerçek bir fırsat. Bundan uzak durup durmamak gibi bir sorgulama lüksünüz olamaz!

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür retrosunun son gününde ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda bekleyiş ve mecburiyetler gündeminizde olabilir. Aceleci ve kontrolcü olmamalı, yeni başlangıçları ve adımları yarına bırakmalısınız.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözünden kaçan veya ertelediğin işlerin üzerine düşebilirsin. Kendine bir çalışma programı ve disiplini oluşturuyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı tarafın aile bireyleri ile tanışmak istediğini bir kez daha dile getirebilirsin. Hayatının büyük bir monotonluğa girdiğini düşünüyorsan üretken tavrını bu konuda etkin hale getirebilirsin.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Çalışma alanınızda işlerinizi tek başınıza sürdürmek istemeniz, hem iç sesinizi duymanızı sağlayacak hem de çalışmalarınızı daha sakin bir şekilde bitirmenize olanak tanıyacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde sonlanmalar olabilir. Gizli kalan konularla uğraşmanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki konular işlerinizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Endişelerinize yenilmeyin.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yer yer yaşayacağınız yoğunluk bunaltıcı olsa da emeklerinizin karşılığını görüyor olmak moralinizi oldukça düzeltecek ayrıca maddi refah da verecek.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz ağlamaklıysanız şaşırmayın. Gezegenlerin etkisi, kendi duygularınız da dahil olmak üzere neredeyse her şeye karşı duyarlılığınızı artırabilir. Gerekirse ağlatın, arındırıcı olabilir. Yarın her şeyin daha iyi görünme ihtimali yüksektir. Bugün kendinize iyi bakın.

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler ön plana çıkacak ve güçlenmeye başlayacaklardır. Özellikle yakın aile çevresi ve onlarla katıldığınız faaliyetler sizi son derece memnun edebilir. Biraz yorulabilirsiniz ama huzur dolu olacaksınız.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizi sıkça dile getirmeye çalışın. Bugünyerinizde zorlu anlar geçirebilirsiniz. Geçmişinizde yaşadığınız bazı olayları hâlâ içinizde çözümleyemediğiniz için geleceğe odaklanamıyorsunuz.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir cevap, ya da bir para varsa bugün alabilirsiniz, ancak beklemediğiniz bir haber, ya da masraf sizi şaşırtabilir. İşinizdeki yoğunluk biraz daha sürecek gibi. Sizin işlerinizi yönlendirmek ister gibi davranan bir arkadaşınıza verdiğiniz tepki, kırgınlığa neden olabilir. Gerginlik yaratmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamak için destek isteyin. Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları olabilir.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>