Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sabrını Koruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün romantik bir şiir ya da aşk mektubu yazma havasındasınız. Yaratıcı tarafınız ortaya çıkmak isteyecek ve en sevdiğiniz konu ise aşk! Baştan çıkartıcı bir mesaj yazıp özel birine gönderebilirsiniz. Ya da kendi bestelediğiniz bir aşk şarkısıyla sevgilinize serenat yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda size yardımcı olması için bu yaratıcı yetenekleri kullanmak isteyeceksiniz. Cyrano gibi olun ve Roxanne''yi baştan çıkartın!

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Vakit ayırmak ve ilgilenmek istediğin bir konu varsa, bugün bunu gerçekleştirmek için harika bir gün. Macera heyecan, yaratıcı akış ve enerji getirir. Bir Yay olarak, bunlar senin için olmazsa olmazdır! Sanatsal bir doğan var ve devam eden dürtü ruh sağlığın için önem teşkil ediyor. Bugün yeni bir şey dene mesela. Daha önce gitmediğin bir yere gitsen bile aradığın adrenalini bulacaksın!Bugün özel hayatın konusunda uçarı kaçarı olabilirsin! Cesur adımlar atabilecek gibi hissediyorsun. Eğer birinde gözün varsa, o kişiye onu çekici bulduğunu söylemenin tam zamanı. Flört için ve tutku dolu mesajlaşmalar için hazırsın. Güzel bir buluşma ayarlayabilir, heyecanlı bir gece geçirebilirsin. Bu, özel bir şeyin başlangıcı olabilir, keyiflen!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Güne başlarken dağınıklıklar yaşayabilir, dağınıklık ve aksaklıkları toparlamakla ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde etkileyici rüyalar görebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkilerde kalıcı deneyimler gündeme geliyor.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşayacakların sabrını sınıyor olabilir. Ancak sakinliğini koruyorsun, seni manipüle edenlere karşı dik duruşlusun. Geçmişte iyiliğinin dokunduğu bir kişi aniden tekrar karşına çıkabilir. Dış görünüşünde ve tarzında ufak tefek değişiklikle yapıyorsun. İçindeki farklılığı görünüşü de yansıyorsun.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birikmiş duygularınız tahammül sınırına ulaşmış olabilir. Patlama yaşayacağınız gelişmeler olabilir ama bunu yaparken kendinize ve çevrenize geri dönüşü olmayan zararlar vermekten geri durmalısınız. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar devam edecek.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda dürüst olduğunuz kadarkonularında da risk almaktan çekinmemelisiniz. Bazen başarısız olsanız da bunlar tecrübeler getirecektir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yardım ettiğiniz kişinin bunu gerçekten hak ettiğinden ve size tüm hikayeyi anlattığından emin olun. Kimse yalan söyleyen birinin oynadığı oyunlara ortak olmak istemez!

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi artırabilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızla ilgili  yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilir ve stres yaşamanıza neden olabilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınzda da ona yönelin ama aşırılıktan kaçınmayı da unutmayın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte sevgi dolu bir gün geçireceksiniz. İş hayatınız ve kariyeriniz hakkında önemli kararlar alma aşamasındasınız. Çevrenizde size karşı dürüst olmayan insanlar var ve bunu hissedebiliyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki uyumlu tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Ancak partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda da dikkatli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar başarı gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>