Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşama Aşama İlerliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bazı zamanlarda, duygularınıza göre yaşama eğilimindesiniz. Kalbiniz harekete geçmeniz için size ilham veriyorsa, dürtülerinize göre hareket ediyorsunuz. Fakat bugün, seçimleriniz hakkında daha mantıklı olmaya çalışmalısınız. Size zarar verebilecek veya kötü olabilecek bir duruma atlamayın. Aynı zamanda, arkadaşlarınızın kişisel problemlerine karışmayın. Her ne kadar insanlar tavsiye almak için sık sık size yönelse de, biraz mesafeli davranmakta fayda var.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Bugün akrabalarınız sizi ziyarete gelebilir. Teyzeniz, ebeveynleriniz ya da kuzenleriniz öğle yemeğine veya beş çayına uğrayabilirler. Yahut siz onlara gidebilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişim kurmak ve sohbet etmek, güncel gelişmeleri aktarmak için ideal bir gün. Ebeveynleriniz ve büyükleriniz pek çok başarınızla övünecek dolayısıyla bugün egonuzu okşayan bir gün olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel hayatın konusunda uçarı kaçarı olabilirsin! Cesur adımlar atabilecek gibi hissediyorsun. Eğer birinde gözün varsa, o kişiye onu çekici bulduğunu söylemenin tam zamanı. Flört için ve tutku dolu mesajlaşmalar için hazırsın. Güzel bir buluşma ayarlayabilir, heyecanlı bir gece geçirebilirsin. Bu, özel bir şeyin başlangıcı olabilir, keyiflen!

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle 21 Mart'a kadar ek finansal kaynaklar konusunda şans sizden yana. Aile ve varsa partnerden destek alabilirsiniz. Kontrol dışı harcamalar da oluşabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında tasarladığın yeni fikirlerin uygulanabilirliğini test edebilirsin. Aceleci davranmıyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan bir süre daha yalnız yoluna devam etmek isteyebilirsin. Yaptığın aktiviteler ve hobiler sana ruhsal anlamda iyi hissettirecek. Ne zamandır kurs almak istediğin bir konuda harekete geçebilirsin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda fikir değiştirmek zorunda kalacağınız gelişmeler olabilir. Kurallarınızın şirket ortamı ile bağdaşmaması karşısında, bu koşullarda neler yapıp yapamayacağınız düşünerek hareket etmelisiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konularda kendinizi daha başarılı görebilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabalarınızın ileride sizi düzlüğe götüreceğini bilin. Büyük bir başarıya adım atma sürecindesiniz. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularda,ve para konularında, yatırım ve alım satım işleri açısından sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Vergi ve miras gibi konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle ilgilenen kıdemli birinden bir yardım eli alma şansınız yüksek. Düşüncelerini, fikirlerini ve yardımlarını istemekten çekinmeyin. Muhtemelen bunu sizin için yapabilmekten zevk alacaklar ve onlara yaklaştığınız için mutlu olacaklar.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşlarınızın olumsuz davranışları işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecektir.  Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacak. Dostlarınızın size önereceği fikirler var.

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendi kendinizi kandırma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu yüzden, ne kadar iyi gözükürlerse gözüksünler, fikirlerinizin ve planlarınızın birçok aksak yöne sahip olabileceğini aklınıza bulundurun. Gününüzü, büyük planlara değil, rutine ayırın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda partnerinizin size doğruyu söylemediğini düşünüyorsunuz. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Geçmişinizde yaşadığınız birtakım olaylar bugün sizi rahatsız edebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni birden değiştirmeye kalkmanız, olumlu sonuçlar getirmez. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere elverişli değil! İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. Ortakyaptığınız bir kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 51" R
Ay
Koç
08° 38' 52"
Merkür
Koç
19° 45' 42"
Venüs
Boğa
07° 21' 23"
Mars
Koç
03° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 54"
Satürn
Balık
17° 00' 56"
Uranüs
Boğa
22° 38' 37"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 47"
Lilith
Başak
23° 54' 36"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>