Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz için de huzurlu bir gün. Klasik bir beraberlik içindesiniz ve bu ilişki uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız bugün olduğu gibi ilerde de doyum içinde olmanızı sağlayacak. Onun çok küçük yakınmalarını da ihmal etmemelisiniz. Bugün küçük bir siteme tanık olabilirsiniz.

İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için daha yetkili birisiyle görüşebilirsiniz. Görüşme sonunda içiniz rahatlayabilir.

İyi bir birikimci olduğunuz için giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. Aile bireylerinden birinin savurgan istekleri kesin denetiminiz altında. Kısıntı yapılamaz harcamalarda bile kısılacak bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bugün de tasarruf günü olabilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu ticarette çok dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Son derece ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve siz isteklerinizi açıklamaktan endişe duymayacaksınız. Enerjinizi yükseltecek bir aşk yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün en güzel görünümü olan Güneş ve Jüpiter etkileşimi şans vermeye geliyor. Sizler özellikle ikili ilişkilerinizde bu desteği hissedebilirsiniz. Eşinizle veya sevgilinizle aranızda sorunlar varsa bugün Güneş'in de desteğiyle bu durumu negatiften pozitife çevirebilirsiniz. Genel olarak aşk hayatınızda şanslı bir güne başlıyorsunuz. Tek dikkat etmeniz gereken nokta, bu gönül ilişkisi yeni bir başlangıç değil de var olan ilişkide bir adım atmak olmalıdır. Çünkü Ay, 01:13-17:33 saatleri arasında boşlukta olacak. Yeni bir adım atmak yerine eskide olan sorunları çözümlemek daha doğru olacaktır. 17:33 sonrasına Koç burcuna geçen Ay, enerjinizin yükseldiği olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir zaman diliminde olduğunuzu gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal değişiklikler yapıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Sorunları telefonla konuşmak yerine karşılıklı olarak halletmeye çalışman, samimi yaklaştığının bir ifadesi olacak. İlişkisi olamayan bir Aslan burcuysan, bir araya geleceğin arkadaşlarının bağlantısıyla aşk hayatın yeniden canlanabilir. Hatta bu durum hayatında radikal değişiklikler yapmanı bile sağlayabilir. Bugün sevdiğin kişilerle bir arada olmak, içinde bulunduğun bazı sıkıntılardan uzaklaşmanı sağlayacaktır. Kaza ve incinmelere açık olduğunu unutma, aceleyapmak için harcadığın telaş sakarlıklara neden olabilir. Arkadaş çevren senin etkinde! Onları her türlü açıdan yönlendirmen, planlarını kabul ettirmen mümkün olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve dostluklarınızdan ummadığınız davranışlar görebilirsiniz. Bu durum sizi kendinize karşı depresif hissettirmemelidir.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki değişik konular sizin başınıza gelebilir. Partnerinizle yaşanacak absürd durumlar ‘yok artık' dedirtecek.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dilinizi, sözlerinizi güzel kullanarak güçlü kişileri etkileyebilir, derin bağlar kurabilirsiniz. Psikolojik açıdan da kendinizi iyi ve güçlü hissedebileceğiniz bir gün olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gücünüz düşük, kronik sağlık sorunlarına karşı hassas olun. Kısa yoldan işlerin çözülmesi için yapacağınız girişimler uzun vadede zarar verir. İçe dönüp objektif kararlar vermek faydalı olur.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda olacak. Demek oldukça canlı bir güne Merhaba diyorsunuz. Açık sözlü insanlarla canlı konuşmalar yapabilir, aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni tanıştığını kişiler fikirleriyle size parlak bir dünyanın kapısını aralarlar. Baş ağrılarına dikkat!

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğiniz dilinizin ucunda. Ne kadar pozitif konuşur, çevreniz ile diyaloglarınızı ne kadar pozitif tutarsanız geleceğiniz için o kadar iyi yatırım yapmış olursunuz. Bu dönem çevrenizdeki insanlar sizin için çok önemli olacaklar. Geçmişteki bazı konuları çözümlemeniz gerekiyor. Aşk gelmeli, âşık olmalısınız. İşte o kadar.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 50" R
Ay
Oğlak
19° 03' 33"
Merkür
Koç
16° 43' 44"
Venüs
Boğa
00° 26' 08"
Mars
Balık
29° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 01"
Satürn
Balık
16° 32' 06"
Uranüs
Boğa
22° 19' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 59"
Lilith
Başak
23° 17' 13"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>