Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son vermek istiyorsunuz. Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Mutluluk çok yakınınızda. Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hemen elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen dünyanın bütün yükünü sırtınızda taşıdığınızı hissediyorsunuz. Bugün de öyle günlerden biri. Böyle hissetmenizin nedeninin kendiniz olduğunu da biliyorsunuz. Sizinle ilgili olsun olmasın, çevrenizdeki herkesin her işiyle ilgilenmek kendinizle ilgilenmenize engel oluyor. Herkesin dert ortağı olmak bugünlerde size ağır gelebilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince, ekip-grup çalışmaları, yaşam danışmanlığı, koçluk eğitimi, farklı bir yere taşınma, bilgilenme, akademik eğitim verme veya alma, gelişim yönünde bir öğreti edinme, araştırma, ileri eğitim görme yönündeki işlerinizi ve kararlarınızı gözden geçiriniz. Ayrıca evlilik, uzun süreli ilişki konularında da önem taşır. Sizler bu dönemde okulda, bir yolculukta, birseyahatinde veya bir etkinlikte yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu ilişki hakkında hemen karar vermeyiniz, beklemede kalınız. Bu süreçte evlilik yoluyla başka bir şehre yerleşim durumunuzu gözden geçiriniz. İnanç, kültürel farklılık, hayata bakış açısı sizden farklı olan insanlarla ilişkilerinizi de tahlil ediniz. Geri hareket süresince kazanç anlamındakiortaklıklarınızda acele etmeden duruma bir bakınız. Ailenizin, kendinizin veyaortaklığınızın gelişimi, verimli kazançların elde edilmesi, engellerin üstesinde gelinmesi, akademik uzmanlık, öğrenim veya bir başka sebeple yerleşim yerinizin değişimi gibi hususları da derinlikli bir şekilde analiz etmeden kararlar vermeyiniz. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevdiklerinle zaman geçiriyorsun! Hayatında gerçek değişiklikler mi istiyorsun? O zaman sıkı dur, gökyüzü bunu kendi kendine de gerçekleştirebileceğini sana gösterecek. Çalışan bir Balık burcuysan, terfi alman an meselesi! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşıyabilirsin. Sosyalleşmeyi bir hobi gibi algılaman bazen yanlış ilişkiler kurmana neden oluyor. Bugün sevdiğin şeyleri yapmak, yakın arkadaşlar ile zaman geçirmek ön planda olacak. Uzun zamandır çevreni genişletmek, hayatında sana bir şeyler katabilecek insanlarla bir arada olmak istiyorsan, ilgi alanlarına yönelmelisin. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, sergi ya da yayın çalışmalarına dâhil olabilirsin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklentilerinizde oluşan bazı hayal kırıklıkları sizi bugün iletişimde sert bir üsluba sürükleyebilir. İlişkilerde denge bulmakta zorlanabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, evlilikte ve ortaklı konularda hassasiyetler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde tek başına hareket etmek sizi zorlayabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocuklar ve kardeşleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Bazı konularda sabırsız davranabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ikili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı hassasiyetleri dikkate almanız ve dengeleri gözetmeniz gerekebilir. Diyalog kurmak, danışmanlık ve uzman görüşü almak için uygun bir gün olabilir ancak Merkür retrosu sürerken konudan sapmamaya dikkat.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çelişik fikirler, enerji düşüklüğü, kendini rahat ifade edememe olası. Bugün tahammül düşüklüğü yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Gün boyu sağlığınıza dikkat edin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi ve planlarınızı uygulayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinize geçen fırsatları hemen değerlendirin. Gelişmeler beklediğiniz gibi olacak. Yakınlarınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 00"
Ay
Kova
22° 30' 14"
Merkür
Koç
17° 46' 24"
Venüs
Boğa
03° 25' 17"
Mars
Koç
01° 14' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 59"
Satürn
Balık
16° 44' 48"
Uranüs
Boğa
22° 27' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 09"
Lilith
Başak
23° 33' 21"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>