Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakında hoş bir sevinciniz var.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisinde, başkalarına bağımlı olduğumuz maddi, cinsel, manevi anlamda ne varsa, bu konular üzerinde bir hayli titizlenmemize yol açabilir. Ancak diğer yandan sosyal hayattaki paylaşımlarımız, dostlarımız, yenilikler bizi bir hayli çekebilir. Hangisi daha önemli diye düşünürüz. Tabii ki hayatın güzelliklerini yaşayacağız ancak problemlerimizi de titizlikle ele alacağız. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, hayatı güzel yönleriyle görmek isteğimiz yüksektir. Bir yanımız iyimser düşünür, diğer yanımız gelecekten şüphelidir. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, ideallerimiz anlamında titiz düşünmemizi sağlarken kendimizden emin bir şekilde ilerlememiz gerektiğini işaret ediyor. Bu enerji, hayatın içinde yol alırken her bir detayı gözden geçirmeniz için size destek veriyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikir paylaşımlarında bulunuyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün pek de planlı bir şekilde hareket etmek istemeyebilirsin. Daha önce hiç gitmediğin yerlerde bulunmak, gün içerisinde bir araya geldiğin insanlarla fikir paylaşımında bulunmak sana daha çok keyif verebilir. Kendi isteklerini belirlemen ve yapmak istediklerini ailenle planlaman sana iyi gelebilir. Yakın çevrendeki, varsa kardeşlerinle ilgili sorumluluklar, işle ilgili kısa yolculuklar, yabancıları içeren konulardaki sorumluluklar için planlar yapabilir ve biraz çalışmak durumunda kalabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle tiyatro, sinema gibi kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Kendine ve sağlığına da özen göstermeyi unutmamalısın. Değişen hava şartları, kronik rahatsızlığını tetikleyebilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunmak gerektiğini düşüneceksiniz. Ancak, harekete geçmek güç olabilir. Özellikle sosyal ilişkiler ve iletişim trafiğinde bazı aksaklıklar yüzünden sıkıntı duyacak fakat moralinizi bozmayacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İçsel dengenizi yakalamak isteyebilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için uygun bir gün olmayabilir. Akşam saatlerinde engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Akışta kalmaya çalışın.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitim ile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük programınız başkalarına bağlıysa sabır sınayan durumlar olası. Yargılayıcı tutumlar, yanlış anlaşılmalar olası. Dengeyi korumak ve aktif olmak önemli.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken partnerinizle ahenk ve uyum dolu bir Cuma geçirebilirsiniz. Siz çorbayı yaparken o da size tatlı hazırlayacaktır. Mum ışığında geçirilen keyifli dakikaların bohem havası sizi, reel hayattan hızlıca koparmayı başarır.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öğlene kadar irili ufaklı işlerle meşgul olabilirsiniz, sizi çalışkan ve üretken kılan ortamlarda bulunabilirsiniz. Sonrasında ikili ilişkiler önem kazanıyor, denge ve uyumu daha fazla gözetebilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>