Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. O sizden somut adımlar kadar somut sözler de bekliyor. Bugün bu talebini bir kez daha tekrarlayabilir. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İş arkadaşlarınızla ilişkiniz kendinizi göstermenizin önündeki en büyük engel. Sizin kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak.

Kısa bir süre sonra nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Sıkıntı, bugünden sinyal veriyor ama siz tedbir almamakta kararlısınız. Bugün yapacağınız harcamalarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Çevrenizi gereğinden fazla dikkate alıyorsunuz ama bazen burnunuzun ucunu göremiyorsunuz. Her zamankinden daha fazla mantıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler sizin için iyi olmayabilir. Kendi çıkarlarınızı düşünmeye ihtiyacınız var. Bugün sizin dışınızda yaşanan bir gerginlik sizi gereğinden fazla üzebilir. Oysa konunun sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde bir müjdeli haberiniz olabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 21:00 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kafanızın içinde birden fazla konu dönüp durur. Konuşurken, yazışırken çoğu zaman dağılabilirsiniz. Mutlaka bir çözüm yolu bulmalıyım diyerek kendinizi zorlamak yerine önce sorunu net olarak saptamakta yarar var. Saat 21:00 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişi, aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde ve çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasiyetimizi vurgular. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, size kendinizi iyi hissettirecek bir haberin, gelişmenin yaşanması mümkündür. Bir değişim arzusu, yenilik gündeminizde yer alıyor. Çevrenizde sizi destekleyecek insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Ev içerisinde vakit geçirmek için keyifli bir gün. Hobilerle ve diğer el yapımı uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsin. Gün içinde yaşayacağın ufak tefek aksiliklere karşı dikkatli olmalısın. Aksilikler gün içerisinde kendini bol bol gösterirken önemli işlerini başka güne ertelemeni tavsiye ederim. İlişkinde çıkmazlarla karşılaştığında, başka insanların önerilerine ihtiyaç dahi duyabilirsin. Farklılıklara karşı daha hassas ve daha tepkili olduğun bir gün. Sevgilinle uyumlu olma isteğini karşı tarafı zorlayarak karşılamak yerine bu süreci sevgilinle kafa kafaya vererek problemleri çözmek adına uzlaşmacı bir zemin oluşturarak değerlendirebilirsin. İlk adımı atan bu kez sen ol?

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular gündeminize gelirken geçmişe özlem duyabilir, hatıraları gözden geçirebilirsiniz. Evinize, tadilat, tamirat konularına, mutfağınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Zihinsel olarak yorulabilir, iletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylardan sizde etkilenebilirsiniz. Duygusal değişikliklerden dolayı ikili ilişkilerinizde yaşanan olaylara ani tepkiler verebilirsiniz. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınız tam da onlara ihtiyacınız olduğu anda yanınızda olacak. Planladığınız yatırımı yapacaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirsizlik ve kararsızlık duygusundan kurtulup geleceğe yönelik yeni hedefler belirlemek için harekete geçmelisiniz. Moralinizi bozan konulardan uzaklaşabilir, dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaş gruplarınızla aile dizimi, enerji çalışmaları, mistisizm araştırmaları, metafizik konularla ilgili eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz. Kapalı arkadaş gruplarında sizi soyut yönden besleyen paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sanatla ilgilenenler kendilerini temelden dönüştürecek bir eğitim alabilirler.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 16' 34" R
Ay
Akrep
11° 23' 03" R
Merkür
Boğa
08° 25' 44"
Venüs
Boğa
27° 33' 30"
Mars
Koç
16° 14' 07"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 04"
Satürn
Balık
18° 11' 58"
Uranüs
Boğa
23° 35' 43"
Neptün
Balık
29° 28' 17"
Plüton
Kova
02° 01' 11"
Chiron
Koç
21° 47' 54"
Lilith
Başak
25° 43' 49"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 21/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>