Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İkilemler yaşıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 80%

Kalbinizde bir çocuk olduğunu her zaman biliyordunuz! Bugünün gök haritası, her zaman şüphe içinde olduğunuzu doğruluyor. İçinizdeki çocukla temasa geçmenin tam zamanı. Onun eksiksiz bir şekilde büyümesi için uğraşıyorsunuz ama bir değişiklik için kendinize birkaç gün izin verin. Saçmalayın, plansız olun! Bunu derken ofiste takla atmanızı kast etmiyoruz ama kravatınızı gevşetip bir beyzbol maçına gidebilirsiniz. Bazen hayattaki en basit zevkler en iyisidir.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Düzgünce oturup sallantıda olan o projelerin üstesinden gelme zamanı! Bunu yapacak bir modda olmayabilirsin; yine de, yapılması gereken şey tam da bu. Önce delegasyona bir göz at. Ekip üyelerin arasında bazı gerginlikler yaşanıyor olabilir. Neyse ki bu sıkıntıları çözebilmek için gerekli olan liderlik özelliklerine sahipsin!Dev gibi dalganın üstünde dengede durmak isteyen bir sörfçü gibi siz de okyanusun sularına atılmadan önce hazırlığınızı yapmalısınız. Sörf tahtanızla köpüklü sulara dalmadan önce sahilde biraz oturup dalgaları izleyin. Akıntıları ve diğer sörfçülerin mevcut koşullarla nasıl baş ettiğini gözlemleyin. Ne kadar hazırlanırsanız suya girdiğinizde o kadar güvende olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 02:07'de Terazi burcuna giriş yapıyor. Maddi koşullarınıza vakit ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çok fazla açılmamanızda yarar var. Merkür-Uranüs uyumlu etkisi sayesinde ise beklemediğiniz anda sevdiğinizden haber alabilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile yaptığı pozitif görünüm ile kalıcı olarak bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Evlilik yolunda da adım atan Balık burçları olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkilemler yaşıyorsun!Kariyer konularında planlar yapmak ve ortaklaşa hususlarda uzman kişilerden fikir alman önünü açacak. Çocuklarınla ilgili artan sorumluluklar sosyal hayatında bazı duraksamalar yaşamana neden olduğu için kendini bir ikilemde bulabilirsin. Sevdiğin insanlara karşı kırıcı olmamaya gayret ettiğin bir dönemdesin. Yakın bir arkadaşından gelecek telefonla, kulağına ufak tefek dedikodular gelebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Ancak ondan alacağın özlem mesajı kalbini yeniden ısıtacak. Akşamüzeri ailenle bir araya gelerek, günü sakin bir şekilde kapatacaksın.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi iyi kontrol etmelisiniz. Bu durum bir müddet sonra istemediğiniz sözleri söyleme noktasına gelmemelidir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz konusunda kendinizi motive etmelisiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle saatlerinde beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Hem kendi hem de başkalarının durumunu daha iyi anlamaya çalışın.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinize hayır diyemiyorsunuz. Bu durum kendinize hayır demenize sebebiyet verebilir ve ilerleyen günlerde bu durum sizi yorabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evlilik, birliktelik, ortaklık konularında uzun vadeli, sağlam adımlar atabileceğiniz, karşı taraftan güven verici, destekleyici yaklaşımlar görebileceğiniz bir gün. Sürpriz görüşmelere açık bir gün.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yatırımlarınızı ve bütçenizi gözden geçirin. Borçlarınız varsa, ödemelerinizi nasıl yapabileceğinize dair uzun vadeli planlar yapın. Ekstra gelir getirici neler olabilir veya nelerde gereğinden fazla para harcıyorsunuz?

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yelkenler fora! Başak burcunun 6. derecesinde Yeni Ay meydana geliyor. Ayrıca Venüs, Mars ve Merkür de buradaki yolculuklarına devam ediyorlar.Demek ki ikili ilişkilerden yana çok hareketli bir döneme giriyorsunuz. Merkür'ün de burada olduğunu göz önünde tutunca sizi yeni projeler beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Diğer yandan gizli düşmanlarla da muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni arkadaşlıklar kurmak istiyor olabilirsiniz. Bir süredir sürekli birlikte olduğunuz insanlardan sıkılmış olabilirsiniz. Genel anlamda özgür olmak isterken yapayalnız kalmayın. Sözlerinize, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Özgüven konusunda problemleriniz olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; finansal konuların ön planda olduğu ve gelir gider dengeni ayarlamaya çalıştığın bir gün olabilir. Ayrıca özel veya ortaklı i ilişkinde problem olarak gördüğün noktaları tespit edip, realiteye önem verip, farklı çözümler üreterek hem kendine, kemde karşındaki kişilere destek olabilirsin. Ani bir taşınma ve yer değişikliği mümkün. What's Your Reaction?

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>