Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keskin kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bir şeye ne kadar tutunuranız, elinizden o kadar fazla kayma ihtimali olduğunu görebilirsiniz. Birilerinin sözlerini tutacağını her güvendiğinizde, fikir değiştirip farklı yönlere yöneldiler. Şu anda romantik bir ilişki, bir tahterevalli gibi güvensiz. Bu inişli çıkışı durumun sabırla geçmesini bekleyin.

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Huysuz ve mıymıntı hissediyorsun çünkü enerji açığın var. Ama günün enerjisi, hayatında olan bitene gerçekçi ve objektif bir pencereden bakman için sana gerekli araçları sunacak. Örneğin, arzu ve isteklerini ortaya çıkaramamanın muhtemelen yaşadığın bazı değişikliklerdir.Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman bir köşede var olduğunu bildiğiniz içinizdeki o kaynağa elinizi uzatmanın vakti geldi. Oolağandışı bir iyileştirme gücünüz var ve artık bunu daha fazla inkar etmenizin bir anlamı yok. Zihniniz bir sünger gibi, yeni bilgileri ya da iyileştirme sanatına dair yeni uygulamaları içine çekip orada hapsetmeye aç. Bugünü, New Age kategorisinde kitaplar satan bir kitabevinde geçirebilirsiniz. Ya da, boylu boyunca uzanıp maharetli ellerin size büyük bir rahatlama bahşetmesi için masaj yaptırmaya ne dersiniz?

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, gün boyu Başak burcunda ilerliyor. Ay ve Neptün arasında meydana gelen karşıtlık sabah saatlerinde sevdiğinize karşı kırgınlık yaşamanıza neden olabilir. Duygusal bir gündeyken siz de bazı şeyleri gereğinden fazla kafanıza takabilirsiniz. Ay-Plüton güzel etkileşimiyle beraber bulunduğunuz çevrede kendinizden bahsedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu açının ardından saat 11:46'da yarına kadar Ay, boşlukta kalıyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin kararlar alıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Tamam, daha hafta içinden bugüne dair plan yapmış olabilirsin. Ama bugün uyandıktan sonra her birinden etrafındaki insanların yorumlarından etkilenip, vazgeçebilirsin. Maddi konularla ilgili yaşadığın sıkıntıları, başkalarına mal etmekten vazgeçebilirsen, gelirin konusunda daha stratejik çözümler üretebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin yapacağı sürprize inanmakta epey zorlanacaksın. Bir süredir inişli çıkışlı bir ilişkinin içindeysen, sevgilinin sana yeterince güven vermediği hissine kapılarak keskin kararlar alabilirsin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizde ve aile ilişkilerinizde uzlaşmacı olmalısınız. Aynı zamanda dengelerinizi güçlü bir şekilde oluşturmanız işlerinizi daha kolaylaştıracaktır.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve evlilik hayatında daha dikkatli ve gerçekçi olmanızda fayda var. Duygusal açıdan sizi zorlayabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınıza önem vererek işi aksatmak ya da işe tamamen meşgul olup sevdiklerinizi bir kenara bırakmak gibi durumlarınızı görerek dengelemeniz çok önemli.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda tahmin ettiğinizden daha çok sevgi olduğunu göreceksiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızda destek alacaksınız. Siz de onlara olan sevginizi açık açık göstermekten çekinmeyin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. Parasal konulara yönelik atılımlarınızda başarılı olabilir, enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret göstermelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu arkadaşlarınızın desteğini görüyorsunuz. Sosyal çevreniz elinden geldiğince size destek oluyor. İlişkiler konusunda çok şanslı bir dönemdesiniz. Yeni bir ilişki için gökyüzü sizi destekliyor. Etrafınıza daha dikkatli bakmalı ve neşeli yüzünüzü göstermelisiniz. 

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; günün ilk saatlerinde partnerinle geçireceğin vakitten keyif alacak ve pozitif bir enerjiyle güne başlayacaksın. Günün ikinci yarısında ise ortaklarla yürütülen bir işle alakalı çıkabilecek belli başlı pürüzlere karşı önlem almayı ihmal etmemeli ve taraflar arasındaki dengenin sağlandığından emin olmalısın. What's Your Reaction?

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 48" R
Ay
Terazi
05° 14' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 19"
Venüs
Boğa
23° 52' 40"
Mars
Koç
13° 57' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 43"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>