Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özel hayatına yeni bir sınır çekiyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Sezgileriniz bugün çok güçlü. Hissettiğiniz komik küçük duygulara kulak verin. Sevgilinizle ilgili bir şeyler sezebilirsiniz. Duygularını veya düşüncelerini okuyabilirsiniz. Ruhani tarafınız ekstra güçlü olacak bu yüzden hissesttiğiniz şeyleri önem gösterin! Durumları sezgisel bir şekilde kavrayabildiğiniz için insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün inanılmaz bir şansa sahip olabilirsiniz. Son zamanlarda, işlerin yoluna gittiğini hissetmiyor olabilirsiniz. Ama bugün, bütün bunlar değiştirecek. Finansal alanda önemli bir atılım yapabilirsiniz Belki bir ev satar, bir borçtan kurtulur veya bir davadan para alırsınız. Ya da çok fazla para getirebilecek serbest-evden çalışabileceğiniz biryapmak için bir fırsatınız olabilir. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun ve almaya hazır olun!

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Sakinleş ve güvenli hisset. Bugün oldukça hassas bir gündeyiz ve bu duygularını kabartabilir. Altı hissin de duyarlı olacak, bu sebeple önüne çıkabilecek bilgilere ve verilere karşı duyarlı ol. Acele hareketlerde bulunma. Daha çok alıcı olman gereken bir gün.Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi hararetli bir biçimde haksız olduğunuza ikna etmeye çalışanlar olabilir. Biriyle belli bir konuda hemfikir olmadığınız için kendinizi aşağı görme tuzağına düşmeyin. Bugün yaratıcı yönünüze odaklanırsanız sanatsal yeteneğinizi ve entelektüel zekanızı birleştirerek yolunuzdaki tüm engelleri patlatacak bir dinamit oluşturabilirsiniz.

25 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın sabah Neptün ile yaptığı sert kontak nedeniyle aile içerisinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizin gösterdiğiniz özveriyi karşıdan görememek üzebilir. Ay-Merkür pozitif görünümüyle beraber beklediğiniz haberler size ulaşabilir. Ay, 09:58'den itibaren hareketini yarına kadar boşlukta sürdürüyor. Evinizde vakit geçirmeyi, eksik işlerinizi yapmayı tercih edebilirsiniz.

25 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatına yeni bir sınır çekiyorsun!Ay, bugün tüm gün boşlukta hareket ediyor. Kazançların artarken çevrendeki insanların tavırlarında değişiklikler gözlemleyebilirsin. Senin için gerçekten hayatında kimlerin yer tuttuğunu gözden geçirmelisin. Aslında detaycı kişiliğin sayesinde kimin hangi durumlarda ne tavırlar verebileceğini önceden tahmin edebiliyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda sorun oluşturabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, yakın çevrenin olayları körüklemesine izin vermeyeceksin. Bir süredir kültürel etkinliklerin uzağında kaldığını fark ederek, tiyatro gösterisine yahut konsere bilet alabilirsin.

25 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı sorunları yeniden çözüme kavuşturmanız beklenebilir. Geçmişten gelen borçlar planlarınızı yeniden düzenlenmeniz gerektiğini gösterebilir.

25 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizden gelen çabayı ve kararlılığı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak olaylar karşısında daha yumuşak olmaya da bakın.

25 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maneviyatınız çok yükselebilir. Aşk hayatınız ve sevgi içerikli konularda edeceğiniz dualar ve yapacağınız ritüellerin duyulduğunu hissedeceksiniz.

25 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğiniz çok fazla enerjiniz olacak. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsiniz.

25 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceden başlattığınız çalışmalarınızı aynı şekilde sürdürmeye devam edeceksiniz. Gelişmelerin istediğiniz gibi olduğunu anlayacak ve böylece kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Parasal atılımlarda bulunabilirsiniz.

25 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyu bazı pişmanlıklar söz konusu olabilir. Duygularınızın dalgalanmasına alışkınsınız ancak bugün her şeyi uçta yaşamaya müsaitsiniz. Bu kadarı size bile fazla gelebilir. Meditasyon yapmayı deneyebilir, daha sakin aktivitelere katılabilirsiniz. Bazı Balık burçları kendilerine hakim olamayıp eski partnerlerine dönüş yapabilirler.

25 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; zamanını ailene ayırabilir, ev ziyaretlerine gidip, misafir ağırlayabilirsin. Aile içi iletişim trafiğini de yönetmeye çalışabilirsin. Akşam saatlerinde hayattan daha fazla keyif alabilir, aşk ilişkilerinde son derece duyarlı ve hassas davranabilir, romantik beklentiler içine girebilirsin. What's Your Reaction?

25 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 06" R
Ay
Oğlak
24° 13' 43"
Merkür
Koç
16° 51' 54"
Venüs
Boğa
00° 54' 22"
Mars
Balık
29° 40' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 22"
Satürn
Balık
16° 34' 08"
Uranüs
Boğa
22° 20' 34"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 16"
Lilith
Başak
23° 19' 46"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>