Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlarını erteliyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Birini kanatlarınız altına almaya karar verebilirsiniz. Doğanız gereği çok koruyucusunuz. Birinin başı dertte olduğunda, hemen devreye siz girersiniz. Yakın çevrenizden biri bazı kişisel problemlerini aşmak için mücadele ediyor olabilir. Bugün, tavsiyelerde bulunarak ve onun problemlerini dinleyerek vakit geçirmeniz muhtemel. Olayları düzeltmenin bir yolunu bulun.

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!Bugün kendinizi süper kahraman zannedip gereğinden fazla yıpratabilirsiniz, yapılacak işler listesinin uzunluğunu abartabilirsiniz ya da çok fazla sosyal yükümlülük altına girip çok fazla ziyarette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu aralar bütçenizle ilgili daha gerçekçi bir tutum benimsemeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Kemerleri biraz sıkarak da hayatınızın keyfini çıkarmaya devam etmeniz mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

23 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ortasında 13:01-17:33 arası boşlukta kalıyor. 17:33'te İkizler burcuna geçiyor. Gergin etkilerin hakim olmasıyla sizler de ailenize karşı sert çıkışlar yapabilirsiniz. Evinizde riskli işlere girişmemeye dikkat edin. Öğlen Güneş, Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar partneriyle sorunu olanlar bu dönemde tekrardan bir araya gelip ilişkilerine devam etme kararı alabilirler. Son bir şans ilişkinizi kurtarmak adına işe yarayacaktır. Ortakaçmışlar varsa işlerini geliştirebilecekleri yeni projeler karşılarına gelebilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını erteliyorsun!Güneş bugünden itibaren bir ay boyunca karşıt burcunda hareket edecek. Bugün rutin işler ve monotonluk seni bir hayli sıkabilir. Kendini gün içerisinde sık sık ilginç düşünceler içerisinde bulabilirsin. Maddi durumun yaratabileceği eksiklikler planlarını ertelemene sebep olabilir. İş konusunda yaşadığın kaygılar seni sıkıntıya sokabilir. Patronunla açık sözlü bir konuşma yapmalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürprizle ilişkiniz güçlenecek. Saçlarını kestirme ya da boyatma isteğin artacak.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önünüze gelen fırsatlar size ummadığınız güzel kapılar açıyor olabilir. Dikkatli olmanızda ve kaçırmamanızda fayda var. Aşk hayatınıza dair yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Karşınızdaki kişiye daha çok güvenmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda kırılgan davranabilirsiniz. Akışta kalmak sizin için daha önemli olabilir. Akşam saatlerinde sanatsal konular ön plana çıkabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akraba ziyareti ya da çeşitli yolculuklar için uygun bir gün. Topluluk içerisinde bulunmak, insanlarla muhabbette kalmak sizi bugünlerde rahatlatacak.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından verimli, bereketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. İletişim, haberleşme, görüşme ve kısa yolculuklarda esneklik ve hareketliliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız hakkında fazla tereddüt etmeyin. Neyi başarmaya çalıştığınızın farkında olun. Başkalarından değerli ipuçları ve destek alacaksınız. Online bulabileceğiniz yaratıcı işler için gözlerinizi açık tutun.

23 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları akışına bırakacak ve telaş göstermeden izleyeceksiniz. Bu durum hem ilişkilerinizi hem de işlerinizi olumlu yönde etkileyecek. Tabii bu arada yapmanız gerekenleri yapmalı, izleyici durumunda olmamalısınız.

23 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayatınızın,hayatınızın hızlandığı bir zaman dilimindesiniz. Hafta sonu planlarınızla ilgili bazı problemler söz konusu olabilir. Her şeye rağmen mücadeleyi elden bırakmıyorsunuz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmek, varsa problemler aksatmamak gerekiyor.

23 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; kendini ifade etmeye çalışırken ısrarcı davranabilir hatta inatçılık yapabilirsin. Yapacağın görüşme ve anlaşmalar güvenini tekrar kazanmanı, tecrübelerinden de faydalanarak başarılı olabileceğin girişimlerde bulunmanı sağlayabilir. Güçlü arkadaşlardan yardım alabilirsin. What's Your Reaction?

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>