Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumlulukları hatırlatıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

İş hayatınızda söylediklerinize dikkat edin. Uyuşmazlıklar ortaya çıkabilir ve daha da şiddetlenebilir. Kendinizi size göre fazla geleneksel bir atmosferde hissederseniz, öfkenizi başkalarından çıkarmayın. Basit bir şekilde, gerekli düzenlemeleri yapın. Yaptığınız şeyin miktarı önemli değil. Önemli olan harekete geçmeniz, aksi takdirde giderek sinirli olacaksınız.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Düşündüğünden farklı şekilde verdiğin tepki sebebiyle fırçayı yemiş gibi hissediyorsun. En iyi şekilde davrandığına inan ve güven, en sakin, anlayışlı olanı yaptığına. Eğer karşındaki kişi eylemlerini anlayamamışsa, bu onların sorunu. Senin değil...Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Balık, karşıt burcunuz Balık. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

18 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk ışıklarıyla birlikte Ay, 01:34-19:32 arası boşlukta ilerliyor. Saatler 19:32'yi gösterdiğinde ise Koç burcunda geçen Ay nedeniyle, ekonomik durumunuza odaklanacağınız bir akşamda olacaksınız. Mars sabah saatleriyle beraber Başak burcuna geçiyor. 4 Ekim'e kadar ilişki ve evlilik konularına enerjinizi harcayabilirsiniz. Bazen agresif durumlar olsa da aranızdaki çekim gücü her şeyi unutturacaktır.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukları hatırlatıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün karşıt burcuna geçiyor. Uyku düzensizliği çektiğin bugünlerde her zaman olduğundan çok daha gergin olabilirsin. Sinirli tavırların sabah saatlerinle özellikle ev halkıyla küçük zıtlaşmalar içinde olmana sebep olabilir. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, özgeçmişindeki bilgileri eksiksiz doldurduğundan emin olmalısın. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, çekingenliğini bir tarafa bırakıp hoşlandığın kişiye duygularını açmalısın. Çocukları olan bir Balık burcuysan, onlara sorumluluklarını hatırlatman gerekebilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi telaşlı ve kaygılı hissedebilirsiniz. Aslında aksine ne yapacağınızdan emin olduğunuz her şeyi başarıyla geliştirmek için harika bir gün. Sadece doğru tespitte bulunun.

18 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ciddi faaliyetleri planlamanız zaman kaybı olabilir. Kendinizi hoş insanlar ve şeylerle kuşatın. Sosyal işler olumlu devam edecek. Finansal şans mümkündür, fakat kontrollü harcama gerekiyor. Diyet izleyin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşama keyfiniz bulaşıcı, bu enerji ailenizin her şeyden zevk almasını sağlar. Hemen hemen her şeyi yapacak kadar güçlü hissediyorsunuz. Bu pozitif enerjiyi kullanın ve arkadaşlarınızla buluşun.

18 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

04 Ekim'e kadar Başak burcuna geçen Mars, ikili ilişkilerinize adrenalin ve yüksek yaşam enerjisi taşıyacak. Ortaklıklarınızı mercek altına almanız gerekebilir. Bu dönemde ortak yürütülecekprojelerine korkusuzca imza atabilirsiniz. Mahkemeler, hukuki meseleler canlanabilir. Yaşadığınız fikir ayrılıklarını mahkemeye taşımadan önce tekrar gözden geçirin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizdeki bazı sıkıntıların hafta sonu bile günlük rutinlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Duygusal yükselmeleriniz söz konusu olabilir. Bir an için âşık olduğunuzu sanabilirsiniz. Duygularınızı tartmadan hareket etmemelisiniz. Zira bu ara hayatınızda olup biten her şey çok geçici olabilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; Mars' ın karşıt burcunda hareket etmeye başlamasıyla önümüzde ki günlerde ilişkilerden cesaret alarak harekete geçebilirsin. Birkaç gündür hayatına ve ilişkilerine dair konularda önemli gelişmeler yaşanmış olabilir. Fakat akşam saatlerinden itibaren özellikle ekonomik gelirlerini kontrol etmekte zorlanabilirsin. What's Your Reaction?

18 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 60" R
Ay
Başak
21° 46' 53"
Merkür
Boğa
02° 36' 02"
Venüs
Boğa
22° 28' 37"
Mars
Koç
13° 05' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 36"
Satürn
Balık
17° 56' 05"
Uranüs
Boğa
23° 21' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 41"
Lilith
Başak
25° 16' 20"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>