Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İdealist hareket ediyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Kendinizi başkalarına kabul ettirmenin zamanı geldi. Şimdiye kadar, başkalarının otoritesi altına girmiş olabilirsiniz, ama şimdi zincirlerinizi kırmanın tam zamanı. Kariyerinizde kendini kanıtlamanın ve risk almanın zamanı. Çabalarınızda ne kadar samimi olursanız o kadar başarılı olursunuz. Korkmayın! Haydi!

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Müzik en vahşi canavarı bile yumuşatabilir. Ve sen de bugün o vahşi canavar gibi hissediyorsan, biraz müzik dinle. Dans et ve yüksek sesle şarkılar söyle. Bu aktivitelerin stresi düşürüp enerjiyi arttırdığına tanık olacaksın. Birçok insan bunları zor zamanlarında terapi nitelikliğinde kullanır. Sen de dene ve müzik tarzını çeşitlendir. Pişman olmayacaksın!Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız veya akrabanızdan aldığınız telepatik mesajlar karmaşık olabilir. Bu sizi rahatsız edebilir, özellikle bu kişi normalde pratik ve mantıklı bir kişi ise. Fakat hepimiz kötü zamanlar yaşarız. Davranışlarını gözlemlemeye çalışın ve iç veya dış krizle ilgili herhangi bir belirti var mı diye bakın. Eğer yoksa, bu kişiyi yanlız bırakın. Ne de olsa başkalarını yardım istemek için zorlayamayız.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, hareketini sizlerin burcunda sürdürmeye devam ediyor. Ay-Jüpiter sert kontağıyla beraber duygularınızı abartılı bir şekilde ifade etmeniz tepki çekebilir. Küçük bir şeyi istemeden büyütebilirsiniz. Ama günün devamında ise Ay ve Neptün'ün burcunuzda kavuşması içinize doğan şeylerin gerçek olabileceğini gösteriyor. Özellikle rüyalarınız çıkabilir. Romantik anlar da geçirebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealist hareket ediyorsun!Sabah saatlerinde ay burcunda hareket ediyor. Kahvaltının ardından deniz kenarında bir yürüyüş, sana gerçekten çok iyi gelebilir. İmkânın yoksa bireysel vakit geçirip, kendini biraz şımart bugün. Kariyerin konusunda idealist hareket etmek istiyorsun. İşinden maddi olarak tatmin olmasan da hedeflerine ulaşmak için katlanmayı göze alabilirsin. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, yakın bir akraban aracı olabilir. Düşüncelerinin çok yönlü olduğu bir güne hazır mısın? Karşılaştığın bir olayı çok farklı noktalara vardırdığını fark edebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle alışverişe çıkabilirsin.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel görünümünüz ve kendinize dair bazı değişiklikleriniz olabilir. Hayatınızla ilgili yeni bazı kararlar alabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizde partnerinizi de düşünerek hareket edeceksiniz. Kararınız her zaman pozitif yönde olmayabilir. Net karar alabilmek ve bunu dile getirebilmek olacak.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz. Cesur, girgin yönünüz kuvvetlenirken bu gücü ilişkilerinize yansıtabilir, rekabetçi ve iddialı bir tutum içinde olabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz, herkesin sizi sevdiğinden emin olmak değil. Tatmin etmeniz gereken tek kişi var, o da sizsiniz. Bugün size iyi enerji verecek yeni insanlarla tanışacaksınız.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sanki bir rüyada gibisiniz. Tatlı bir uykudan uyanıp hayatın realitesiyle buluşmak sizin için pek kolay olmaz. İkili ilişkilerde kandırılmaya ve aldatılmaya açıksınız. Kimseye güvenmeyin. Günü mümkün olduğu kadar kendinizle baş başa kalarak geçirin. Arkadaşlarınızla deniz kenarında yürüyüşe çıkın.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu muhteşem bir gün yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler kapınızı çalabilir. Her şeye rağmen sağlığınız konusunda biraz daha dikkatli olmalı, bedeninizi gereğinden fazla zorlamamalısınız. Daha önce kaçırdığınız bazı fırsatları yeniden yakalama fırsatı bulabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; yaşamına ve ilişkilerine dair girişimlerde bulunmak isteyebilir, hayatı kendi keyiflerin doğrultusunda yaşamak isteyebilirsin. İş ve sosyal ortamında seni harekete geçmeye zorlayan ve büyük beklenti içine girmene yol açan gelişmeler olabilir ancak kararlarından hemen vazgeçmemeli, isteklerini gerçekleştirmek için biraz mücadele etmelisin. What's Your Reaction?

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 07' 10" R
Ay
Başak
19° 34' 07"
Merkür
Boğa
02° 21' 09"
Venüs
Boğa
22° 14' 47"
Mars
Koç
12° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 57"
Satürn
Balık
17° 55' 20"
Uranüs
Boğa
23° 20' 43"
Neptün
Balık
29° 22' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 07"
Lilith
Başak
25° 15' 06"
True Node
Koç
14° 54' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>