Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Durgun hissediyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Şu an bir molaya ihtiyacınız var. O kadar yoğundunuz ki artık rahatlamak istiyorsunuz. İş endişelerinizi bir kenara koymaya çalışın. Arkadaşlarınızla dışarı çıkın ve birlikte keyifli bir yemeği yiyin ya da sevgilinle romantik bir akşam geçirin. Zihninizi hafifletmeniz ve endişelerinizi bir kenara bırakmanız gerekiyor. Kendinizi rahat ve keyifli bir ortama sokun. Sizi neşelendiren insanlarla zaman geçirin.

Beyniniz fazla mesai yapıyor olabilir. Her şey yolunda gidiyor olabilir, ama aniden sizi olmak istediğiniz yerden uzak tutan beklenmedik bir tuzakla karşılaşabilirsiniz. Bu durum tıpkı bir hamster çarkının aniden sıkışması gibi. Hala bu kadar sıkı çalışmanıza rağmen, tekerlek artık dönmüyor. Belki tekerleği terk etmenin, konuyla ilgili bir bakış açısı geliştirmenin ve kendinize bir mola vermenin zamanı.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Bir rahatlık noktası bulmak senin için zor olabilir. Şu anda ideallerinle veya hedeflerinle gerçekten bütünleşememiş gibi hissedebilirsin. Bir şeyleri harekete geçirmeye çalışsan bile, gerçekten istediğin gibi olmuyorlar. Kabul görmek için bir taraf tutman gerektiğini hissetmeni sağlayan zor bir enerji örüntüsü mevcut. Sorun, iki tarafın da çekici gelmemesi. Kendi kampını kurmakta özgürsün!Bir arkadaşınız veya akrabanızdan aldığınız telepatik mesajlar karmaşık olabilir. Bu sizi rahatsız edebilir, özellikle bu kişi normalde pratik ve mantıklı bir kişi ise. Fakat hepimiz kötü zamanlar yaşarız. Davranışlarını gözlemlemeye çalışın ve iç veya dış krizle ilgili herhangi bir belirti var mı diye bakın. Eğer yoksa, bu kişiyi yanlız bırakın. Ne de olsa başkalarını yardım istemek için zorlayamayız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

16 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 04:01-06:49 arası Ay, boşlukta kalıyor. 06:49 itibariyle Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Enerjinizin ve şansınızın yükseldiği bir güne devam ediyorsunuz. Bugün ne yaparsanız yapın önceliğiniz kendiniz olmalısınız. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı sert açı nedeniyle bugün çalışma hayatınızda beklenmedik bir gelişme olabilir. Sağlığınızla ilgili konular düşündüğünüzden daha ciddi bir boyutta olabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Durgun hissediyorsun!Kafanın içindeki hala yeterli etkiyi yaratamadığına, beklentilerini karşı tarafa yansıtamadığına dair düşünceler bir türlü sona ermiyor. Çalışan bir Balık burcuysan, kendiniortamında dönen dedikoduların içinde bulacaksın. Uzak durmaya çalışsan da söylentilerin cazibesine kapılacaksın. Bazı bitişler yaşamış olabilirsin ve bunun etkisiyle kendini durgun hissediyor olabilirsin. Fakat unutma çevrendekiler bu hallerine alışık değil. Kafanı dağıtmak bugün için yapabileceğin en güzel şey. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte bir organizasyona katılabilirsin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden sakladığınız ya da bilipte bir türlü dile getiremediğiniz şeyleri artık konuşma vakti gelmiş olabilir. Zamanlama olarak doğru bir gündesiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olgun, kararlı ve güçlü bir tutum sergilemek elinizde yeterki olaylar arasında empati kurmayı alışkanlık haline getirebilin. Duygusal ani çıkışlara dikkat etmelisiniz

16 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar birinin sizin için dikte etmesine izin vermek yerine, yaşam boyunca kendi yolunuzu seçmenin önemli olduğu bir zamandır. Bu hafta bu konuda bazı ilginç tartışmalar yürüteceksiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs'ün arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Bu durum gündelik hayatınıza canlılık taşır. Çevrenizden destek ve övgü almak daha kolaylaşır. Rutin işlerinizi zevkle halledersiniz. Fark etmeden fazla para harcamayın.

16 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burçları evlerinin tadını çıkartıyor. Bazı Balık burçları yeni ev sahibi olmuş olabilirler. Kendilerine ait bir eve çıkmış olabilirler. Aşk hayatınızda hareketlilik var. Kalbiniz yeniden çarpıyor olabilir. Bilinçaltınız hala bulanık. Hala bazı konularda, kendinizi kandırmaya devam ediyorsunuz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; burcunda ilerleyen Ay duygusal, şefkatli ve hassas tarafını ön plana çıkarabilir. Bugün başkalarının yardımına gönüllü koşabilir; onlarla içten ve samimi paylaşımlarda bulunabilirsin. Ani karar vermen gerektiğinde sezgilerini dinlemekle birlikte sağduyuyu da elden bırakmayacaksın. What's Your Reaction?

16 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 28' 29" R
Ay
Akrep
01° 09' 03" R
Merkür
Boğa
07° 11' 55"
Venüs
Boğa
26° 32' 01"
Mars
Koç
15° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 16"
Satürn
Balık
18° 08' 53"
Uranüs
Boğa
23° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 27' 12"
Plüton
Kova
02° 01' 36"
Chiron
Koç
21° 45' 29"
Lilith
Başak
25° 38' 17"
True Node
Koç
14° 55' 15"
Son Güncelleme : 21/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>