Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş konular gündeminde! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Dikkatinin dağılabileceği ve parçalanabileceğin günlerden biri daha. Bir ajanda ve küçük notlar kullanmayı dene. Böylece daha az unutur ve projelerine daha fazla odaklanırsın. Yapman ve yapmaman gerekenlerin açık bir resmi zihninde olursa günün düşük enerjisini olabilecek en verimli şekilde kullanırsın.Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların duygularını her zamankinden fazla harekete geçiren yoğun gezegen enerjileri nedeniyle bugün biraz zorlu bir gün olabilir. Çok kolay olmasa da soğukkanlılığınızı muhafaza etmeye çalışın. Başkalarının kavgalarına karışmamaya özen gösterin ve tartışmalara katılmaktan ziyade onları dinlemekle yetinin. Mesafenizi ve bakış açınızı korumaya bakın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Sabah saatlerinde kavuşan Ay ve Jüpiter zirveye oynayacağınız bir günde olduğunuzu gösteriyor. Devamında Ay ve Venüs arasındaki pozitif açı da maddi olarak sizi rahatlatacak işlerin ayağınıza geleceğini gösteriyor. Ay, akşam 22:50 olduğunda yarına kadar boşlukta kalmaya başlıyor. İşinizle ilgili konularda konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular gündeminde!Artık nasıl hareket etmen gerektiğini çok daha iyi biliyorsun. Gereksiz konuları dert etmeyi bırakıyorsun. İletişimin senin için hızlı aktığı bir gün. Duygusal olarak bağlı olduğun insanların hayatlarına daha fazla müdahale edebilirsin. Senin yardımına ihtiyaç duydukları şartlar oluşabilir. Sevgilisi olmayan bir Balık burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişinin mesajı, ona olan hislerini tekrar canlandırabilir. Evlilik hazırlığı yapan bir Balık burcuysan, nişanlınla eviniz için çeşitli eşyaları seçip düzenleyeceğin bir gün seni bekliyor. Geçmişe ait konular bugün tekrardan açılabilir. Özellikle ailenin geçmişine dair bir konu daha fazla fikir sahibi olabilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içi ilişkilerde sevimsiz bir konu üzerine yaşanan tartışmalar bir an moralinizi bozabilir. Sakinlikle empati yeteneğinizi devreye alırsanız bu sorunu çözebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda. Bugün oldukça meşgul ve sorumlu olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın, tamamlamanız gereken işler çok olabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün hüzünlerinizi toplu olarak bırakma fırsatı yakalayabileceksiniz. Aşk hayatınızı düzenli ve sürdürülebilir hale getirecek duygusal düzenlemeyi sağlayacaksınız.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya arkadaşınızla aniden bir tartışmanın içinde olabilirsiniz, bunun yeni arkadaş edinmenize engel olmasına neden olmayın. Bugün haritanızda göründüğü üzere ciddi bir konuşma yapabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Ay'ın Yay burcundaki seyahatiyle kariyerinizde hareketli bir gün sizi bekler. Yenihaftası programı belirlenir. Topluluklar önünde yapacağınız konuşmalardan başarı elde edersiniz. Terfi etmek, maaş zammı konuşmak aklınıza düşebilir. Özgür ruhlu bir kadın figürü sosyal hayatta size destek olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu maddi anlamdaki gelişmeler sizi kızdırıyor olabilir. Ani iniş çıkışlardan sıkılmış olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak belli etmek konusunda hırçın davranıyor olabilirsiniz. Evinizle ilgili, ailenizle ilgili, yuvanızla ilgili güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Genel anlamda keyifli bir gün. 

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; her ne kadar bayram arifesinde olsan da kariyerindeki gelişmelere yoğunlaşacağın bir gün olabilir. Daha önce başvuruda bulunmuş olabileceğin bir işten gelen görüşme talebini zihninde değerlendirebilir ve seni destekleyecek bağlantıları yapmak için adım atmak isteyebilirsin. Zaman kaybetmeye niyetin de tahammülün de yok. What's Your Reaction?

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>