Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fedakârlıkların biliniyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Son zamanlarda mutlu bir şekilde beslediğiniz sıcak, sevgi dolu his, romantik yaşamınızı istediğiniz gibi ilerletmek için biraz pratik yapmanızı gerektiriyor. "Az ama öz" lafını unutmayın. Hayatınızda büyük bir aşk ve romantizm olması mutlaka tanıştığınız her kişiyle en iyi arkadaş olacağınız anlamına gelmez. Bugün, daha az insanla daha kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkarmak için iyi bir zaman.

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir, ancak tüm bu enerjiyi nereye akıtacağınızdan çok emin olamayabilirsiniz, bu yüzden çalışmaya odaklanamayacaksınız. Kalkın ve biraz egzersiz yapın. Vücudunuza ihtiyacı olan antrenmanı verin. Terlemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın. Daha sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bedeninizi fiziksel olarak sınırlarını zorlamaya başlarsanız, sağlıklı bir yolda ilerlemeniz daha olası olacaktır.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.İnsanların duygularını her zamankinden fazla harekete geçiren yoğun gezegen enerjileri nedeniyle bugün biraz zorlu bir gün olabilir. Çok kolay olmasa da soğukkanlılığınızı muhafaza etmeye çalışın. Başkalarının kavgalarına karışmamaya özen gösterin ve tartışmalara katılmaktan ziyade onları dinlemekle yetinin. Mesafenizi ve bakış açınızı korumaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişten gelen anılar zihninizi meşgul edebilir. Hayatınız boyunca birçok ilginç macera yaşadınız ve bugün birdenbire onlardan bazılarını ayrıntılarıyla hatırlıyor olabilirsiniz. Hatta kağıda dökebileceğiniz kadar iyi hikayeler çıkabilir. Başınıza gelen şeylerin bir kısmını kaydetmek eğlenceli olacaktır. Bugün geçmiş hakkındaki düşüncelere kulak verin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Günün odak noktası sizler için kariyer konularınız olabilir. Yavaş ilerleyen işleriniz, projeleriniz bugün itibariyle hızlanmaya başlayabilir. Girişken tavırlarınızla olmayacak sandığınız görüşmelerde bile göz doldurabilirsiniz. Çalışmıyorsanız hayatta elde edemeyeceğinizi düşündükleriniz için karamsarlığın bir şey getirmediğini göreceksiniz. Tek yapmanız gereken siz engel olanları önünüzden çekmek olmalıdır.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fedakârlıkların biliniyor!Akılcı ve planlı hareket ettiğin için çevrendeki kişiler senden bazı taktikler isteyecek. Etrafındakilerin bugünlerde senin suyuna gitmeye çalıştığını görmek seni hiç şaşırtmasın. Artanyoğunluğu nedeniyle, planladığın randevuna geç kalabilir ya da ertelemek zorunda kalabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz seni çok sevindirecek. Aile içerisinde bazı meselelerde veryansın edebilirsin. Merak etme, herkes senin ne kadar fedakâr biri olduğunu biliyor. Sana yönelik övgüleri, dolaylı yoldan eleştiri gibi algılamaktan vazgeçmelisin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız haberlerle birlikte oldukça mutlu olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Aile içinde yapılan konuşmalar ise size destek verici yönde olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili bitişler, tamamlanmalar olabilir. Toplantıların, görüşmelerin olacağı hareketli bir gün olabilir. Hedefe ulaşmak için çok çalışmanız gerekebilir. İşlerinizi tamamlarken aceleci davranmayın. Aşırı tepkiler göstermekten kaçının. Akşam saatlerinde duygularınıza yoğunlaşacağınız zamanınız olacak.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe yolculuğun olduğu gününüze güzellikler katılacak ancak asıl duygu zenginliğini içeride bulacaksınız. Anılarınızla da iç içe olacağınız bir gün sizler için.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Disiplin veya taahhüt gerektiren görev ve faaliyetlerden kaçının. Önemli konularda ödün vermemeye çalışın. Müzakereleri erteleyin. Rahatlayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aniden tüm hayatınız geçmişin tüm düşüncelerinden vazgeçerek değişebilir. Mümkün olduğu kadar çok romantik olasılıkları keşfedin. Planlarınızı kısa sürede değiştirmekten korkmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kariyerinizde önemli gelişmeler meydana gelecektir. Sözü geçen yetkili kişilerin alacağı önemli kararlarhayatınızdaki değişimlere olumlu etkide bulunur. Yabancılarla iletişim, yurt dışı projeleri hızlanır. Kültürel aktivitelerden kazanım elde edersiniz. Annenizin desteğini alarak tereddüt ettiğiniz bir konuda başarı elde etme şansınız yükselir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keskin sirke küpüne zarar verir sevgili Balık burçları. Kendi kendinizi bazen fazlası ile zorluyorsunuz. Hayat enerjinizin yükseldiği şu zamanlarda 'güzel' olan 'iyi' olan için adım atın. Gereksiz rekabetlerden ve kötü düşüncelerden uzak durun. Kaybettiklerinize odaklanmayın tabi ki eğer geri kazanmak gibi bir niyetiniz yoksa. 

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; geleceğini etkileyecek uzun vadeli adımlar atabilir, şu ara sıradan olan rutinlerine aksiyon katabilirsin.  Mesleki değerlerinin ön planda olduğu bugünde işlerini bir an önce halletmenin derdine düşmen mümkün. Artık sende bir tatili hak ettiğinin farkına varabilir ve işlerini toparlayıp seyahat planı hazırlamak istiyor olabilirsin. What's Your Reaction?

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>