Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dinlenmeye zaman ayırıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, diğer insanlarla bazı heyecan verici karşılaşmalarla dolu olabilir. Gezegensel enerjiler, bugün dostluğu, eğlenceyi ve tutkuyu arttırıyor. Kendinizi, özel bir kimyasayla kıvılcımlandıran birine rastlarken bulabilirsiniz. Biraz flört etmek sana zarar vermez! Ya da sevilen bir kişi, geleceğiniz hakkında sizi heyecanlandıran ilham verici bir konuşmaya katılabilir. Ruhlarını kaldıran insanlarla kendiliğinden iletişime açık ol.

Bugün hem içeriden hem de dışarıdan bir anlaşmazlık ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Hayallerinizde kaybolmaktan genellikle çok mutlu oluyorsunuz, çünkü etrafınızdaki dünyada neler olup bittiğine odaklanmıyorsunuz. Bugün, bir alarmla uyandırılacak,veya mali kaygılarınızı tarafından uyarılacaksınız. Panik yapmak işe yaramaz ve çok iyi biliyorsunuz ki kaçmak sadece durumu daha da kötüleştirir.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Herhangi bir şey hakkında özgür düşüncelere sahipsin. İnsanlar sana at gözlüğü takabileceklerini düşünerek yanılıyor. Şüpheli yaklaştığın şeyleri insanların sana kabul ettirmeye çalışmasına izin verme. İçinde, derinlerde bir yerde aslında neye inanman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Öyleyse düşüncelerini açıklamaktan çekinme. Özgürlük senin için çok önemli ve sağlıklı bir yaşam tarzının temeli; ve insanların da bu hissin senin için ne ifade ettiğini bilmelerini önemsiyorsun.Bugün bir ilişkinizi yeni bir açıdan yönetmeye karar verebilirsiniz. Biriyle bir süredir flört halindeyseniz, ilişkinizi bir sonraki adıma taşımaya karar verebilirsiniz. Yahut son zamanlarda işler pek de pürüzsüz ilerlemiyorsa, bir mola vermeye karar verebilirsiniz. Eğer halihazırda uzun süreli bir ilişkiniz varsa, yeni rutinler belirlemeye açık olabilirsiniz. Belki de hafta sonları daha farklı şeyler yapmaya başlamalı ya da akşamları tekrarladığınız bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir ilişkinizi yeni bir açıdan yönetmeye karar verebilirsiniz. Biriyle bir süredir flört halindeyseniz, ilişkinizi bir sonraki adıma taşımaya karar verebilirsiniz. Yahut son zamanlarda işler pek de pürüzsüz ilerlemiyorsa, bir mola vermeye karar verebilirsiniz. Eğer halihazırda uzun süreli bir ilişkiniz varsa, yeni rutinler belirlemeye açık olabilirsiniz. Belki de hafta sonları daha farklı şeyler yapmaya başlamalı ya da akşamları tekrarladığınız bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük bölümünde Oğlak burcunda ilerliyor. 01:11-18:35 arası ise boşlukta kalıyor. Bu uzun zaman diliminde hala şansınız olsa da yeni başlangıçlar için pek uygun olmayabilir. Dostlarınızla vakit geçirmek daha keyifli olacaktır. Saat 18:35'te Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. Durgunlaşacağınız bir akşam geçirebilirsiniz. Psikolojik olarak yorgun ve karma karışık olabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenmeye zaman ayırıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün kimseye söz verme, programını tıka basa doldurma. Hızlı ve hareketli günlerden geçiyorsun. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var. Özellikle bugün gökyüzü üstlendiğin işlerde çok verimli olamayacağına işaret ediyor. Kendinle baş başa, sakin bir gün geçirmek sana da iyi gelecektir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevdiğin kişiyle birbirinizden çok farklı olduğunuzu düşünebilirsin. Yaratıcılık gerektiren alanlara yönelimin artabilir. Güne oldukça olumlu duygularla başlaman, yakınlarını da neşeli bir havaya büründürecek.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden gelen bazı haberlere göre ani değişiklikler yapmak durumunda kalabiliriz. Değişime direnmemek ve esnek olmak gerekebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade etmekte güçlük çekeceğiniz bir gündesiniz. Büyük tartışma ya da konuları ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ellinizde kalan ve tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Saat 5?den sonra kendinizi çok daha sosyal, canlı, renkli bir ortam içinde bulabilirsiniz. Akıştan, akışın size getirdiklerinden keyif alabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ilgili bir süredir ertelediğiniz bir durum varsa, bugün onunla ilgilenmek için doğru bir gün. Konunun uzmanı kim olabilir diye bir araştırma yaptığınızda, cevap hiç olmadığı kadar çabuk karşınıza çıkacak.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasını dost ve arkadaşlarınızla geçirin. Yardım kuruluşlarının çalışmalarına ortak olun. Çocuğunuzu yüzme ya da yelken kursuna götürebilirsiniz. Aşk mektubu kaleme almak için duygusal zekanızın derin kıvrımlarından beslenebilirsiniz. Yeter ki sitemkar cümleler kurmayın.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim konularında problemler yaşayabilirsiniz. Gönderdiğiniz mesajların ulaştığından emin olmalısınız. Genel anlamda günlük rutinlerinizde iptaller, geç kalmalar söz konusu olabilir. Yanlış anlamaya müsaitsiniz ve gün boyu çok değişkensiniz. 

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; günün ilk yarısını keyif alacağın konulara, eşine ve arkadaşlarına ayırabilirsin. Bu arada yalnız kalıp kafa dinleyebileceğin bir tatili programlamanın da tam sırası. Kendi iç dünyana dönmek, duygu ve düşüncelerinle baş başa kalma ihtiyacında olabilirsin. Fakat kontrolün dışında gelişecek bazı durumlarla da uğraşmak zorunda kalman mümkün. What's Your Reaction?

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>