Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güçlü hissediyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Eğer başka bir yerde yaşamayı düşünüyorsanız, bugün sizi şu anda bulunduğunuz yerden uzağa gitmeyi istemek için zorlayacak. Ancak bu hamlenin çalışma durumunuz veya aile yaşamınız üzerinde bazı sonuçları olabilir. Sizi neyin engellediğini ciddi olarak düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Size en yakın insanlar sizinle birlikte olmaktan mutlu olmaz mıydı?

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir boşlukta bulunan Ay, 07:49'da Oğlak burcuna ilerliyor. Güne başladığınızda şansınız açık olacak. Sadece dostlarınıza karşı ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Yöneticilerinizden olan Jüpiter bugün retro hareketini tamamen bitiriyor. Şansınız kariyer hayatınızda yine açılıyor. Beklediğinizden çok daha farklı yerlere gelebilirsiniz. Retro süresinde Yengeç'e geçen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü hissediyorsun!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Sosyal hayatında alacağın destekler sayesinde kendini daha güçlü hissedebilirsin. Yakın çevrenden birinin sözleri kafanı çok kurcalayabilir. Uzun zamandır beklediğin telefon görüşmesini yapamadıysan bugün tekrar harekete geçmek için güzel bir gün olabilir. İletişim sorunlarını ortadan kaldırabilir, kararsızlığını yenebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle yaşadığın bazı sorunlar yüzünden evliliğini sonlandırmayı dahi düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda aranda yaş farkı olan insanlarla ilişkilerin yoğunlaşabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerde bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Bazı kişiler görev ve sorumluluklarını size yükleyebilirler, çalışmaktan vazgeçmeyin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi aşkta şanslı hissedeceksiniz özellikle bir süredir ilişkisi devam eden Balık'lar ilişkilerini bir adım daha ciddiye götürme kararı alabilirler.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli ve eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Hem büyük istekleriniz olacak hem de olayları akışına bırakarak üzerine gitmeyeceksiniz. Dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçireceksiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Ailenizle ya da eşinizle ilgili bir durum söz konusu olacak, bu konuda bir başkasının fikirlerinden çok kendi sezgilerinize güvenmeniz daha güvenli.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken sosyal ilişkileriniz ön plana çıkar. Eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Geçmiş anılardan konuşmak hoşunuza gider. Geleceğinizle ilgili yeni planlar kafanızda oluşur. Dernek, örgüt faaliyetleri size yeni kapıları aralar. Bayramın keyfini çıkartın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim konusunda büyük sıkıntılar, arkadaşlar arasında küslükler veya ani tartışmalar söz konusu olabilir. Duygusal anlamda birilerini kırmaya, içinizde ne var ne yok söylemeye müsaitsiniz. Aşk hayatı değişen, güvenli bir ilişkiye adım atabilecek potansiyeli olan burçlardan biri de sizlersiniz. Hareketli bir gün olabilir. 

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; gün içinde biraz karışıklık ya da kararsızlık yaşaman mümkün görünüyor. Günü bayram tadında geçirmek niyetinde olabilir, negatif enerjilerden uzak durmaya çalışabilirsin. Sosyal ilişkilerini ön plana çıkarmak sana ve psikolojine iyi gelecek, şansın artacak ve haftayı güzel bir şekilde kapatman yardımcı olacaktır. Bereketi, sürprizi ve dostluğu bol bir gün. What's Your Reaction?

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>