Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cesaret topluyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bu burçlar kuşağındaki Balık burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

15 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Kova burcunda hareketine devam ediyor. Saat 15:29 itibariyle Kova burcunun 22.derecesinde dolunay oluşuyor. Bu dolunayda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden uzak durmalısınız. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Geçmişe takıldıkça mutsuz olabilirsiniz. Korkularınız, fobileriniz daha ön plana çıkabilir. Gördüğünüz rüyaların etkisinden çıkamamış olabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaret topluyorsun!Ayın tam ortasında hava burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Artık hayatını farklı bir dinamik üzerine kurmak istiyorsun. Tüm cesaretini kullanarak, gelenteklifine olumlu yanıt verebilirsin. Diğer yandan maaş, alınması beklenen para ya da primler gündeminde olabilir ve eline bir miktar para geçebilir. Gün içerisinde senden akıl almak isteyen kişilere destek olacaksın. Sevdiğin insanları bu şekilde mutlu ederek kendini daha da iyi hissedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı alışkanlıklarını sorgulayabilirsin. Çevrendeki insanların bazı konularda dikkatsiz davrandığını fark edip onlara yol gösterebilirsin.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden sakladığınız ya da bilipte bir türlü dile getiremediğiniz şeyleri artık konuşma vakti gelmiş olabilir. Zamanlama olarak doğru bir gündesiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi fırsatları kovalamak için oldukça uygun bir gün. İstediğinizile görüşebilir ya da yapmak istediğiniz mesleğe geçme adımları ile meşgul olabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat bugün kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Mistik, spiritüel ve maneviyatınızı güçlü kılan konularla ilgilenebilir, hayır, bağış işleriyle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi güçlü, zinde ve iyi hissedebileceğiniz bir gün olabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizde ilgilenmeniz gereken dağlar kadar evrak işi olabilir. Bunları düşünerek bunalmayın. Bu işlerin bir kısmı sıkıcı da olsa, kariyeriniz için olumlu bir adım olacak. Bu nedenle bu işleri sürekli ertelemeyin.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcundaki Dolunay sizin bilinçaltınızdaki konuları tetikler. Rüyalarınızın hareketlendiği bir dönem. Topluluklara hitap edebilirsiniz. Duygularla, düşüncelerinizi dengeleme ihtiyacının olduğu bir dönem. Ayrıca arkadaşlarınızla önemli yol ayrımları yaşayabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlenmek, ev sahibi olmak veya evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bugünolmaması Balık burçlarının en çok istedikleri şey olabilir. Hali hazırda evde zaman geçirme fırsatı olan Balıklar ise günü kesinlikle evde geçirmeyi tercih edeceklerdir. Tatil devam ediyorsa ne ala. Duygusal anlamda desteğe ve sevilmeye ihtiyacınız var.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; dolunay,ve günlük hayatında yeni düzenlemeler yapmanı gerektirebilir. Şu günlerde kontrol dışı gelişmelere veya gizli düşmanlıklara karşı tetikte olmalısın. Bilinç altında seni huzursuz eden konuların görünür olması daha rahat çözümler üretmeni sağlayacaktır. What's Your Reaction?

15 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 45' 43" R
Ay
Akrep
04° 47' 59" R
Merkür
Boğa
07° 38' 11"
Venüs
Boğa
26° 54' 03"
Mars
Koç
15° 49' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 30"
Satürn
Balık
18° 09' 59"
Uranüs
Boğa
23° 33' 52"
Neptün
Balık
29° 27' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 27"
Chiron
Koç
21° 46' 21"
Lilith
Başak
25° 40' 16"
True Node
Koç
14° 54' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>