Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yaşamına hareket kazandırıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgi dolu ve romantik hissedebilirsiniz. Sevgiliniz için güzel bir hediye almak isteyebilir ve ona gerçekten değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Ya da duygularınızı başka kişisel şekillerde de ifade edebilirsiniz. Bu iletişim hatlarını açık tutun. İltifat etmekten ve onu desteklemekten çekinmeyin. Sevgi dolu enerjinizle ilişkinizi geliştirmeye odaklanın. Yakında ruh eşinizle daha büyük bir uyum yakalayacaksınız.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun çocuğusun; ve ona saygı duymalısın.Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında 07:06-07:36 arası Ay boşlukta kalıyor. Saat 07:36 itibariyle ise Boğa burcuna geçiyor. Merkür ve Jüpiter arasındaki güzel açıyla birlikte çalışma hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler alabilirsiniz. Sağlığınızda şifa bulabilirsiniz. Pozitif düşündükçe her şey yoluna girecektir. Bugünden itibaren Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar eşinizle veya sevgilinizle olan bağınız hiç olmadığı kadar romantik olacak. Evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. Beklemediğiniz anda partneriniz size unutulmayacak bir sürpriz yapabilir.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamına hareket kazandırıyorsun! Sevgi gezegeni Venüs, bugün karşıt burcuna geçiyor. Güne ilişkindeki ve ailendeki sorunlarla uğraşarak başlayabilirsin. İş ortamında dışardan uygulanan bir baskı nedeni ile acil kararlar vermen gerekebilir. Soğukkanlı davranarak bununda üstesinden gelmiş olacaksın. Kalbi boş bir Balık burcuysan bugün seni gerçekten heyecanlandıracak biriyle tanışacaksın. Yeni tanışacağın kişiler sayesinde, yaşamına yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsin. Tek başına uzak yolculuğa çıkmak gibi bir hayalin var ve çevrenden de bu konuda destek görmek istiyorsun.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde sorumluluklarınıza yoğunlaşmanız gereken bir zaman dilimi. Üstlerinizle olan yoğun ilişikler kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecektir.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli, hızlı bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bugünlerde partnerinizi yargılamak isteyebilirsiniz. Bu konuda yaptığınız planlar başarıya ulaşabilir ancak yine de abartmamaya özen gösterin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aşk hayatınızda duygusal gelgitlere açık, abartılı duygu ve davranışlardan uzak durarak, dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken, keyifli organizasyonlarda yer alabileceğiniz enerjisi yüksek bir zamandasınız.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz veya taşınmaya karar verebilirsiniz. Şu anda online gördüğünüz ya da okuduğunuz şeylerden ağır bir şekilde etkilendiğinizin farkında olun, bu nedenle herhangi bir yeni karara varmadan sakince birkaç gün ayırın.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, hizmet odaklı Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar burada seyahat edecek. Aşka yelken açma zamanı. Karşılıklı fedakarlıklarda bulunacağınız bir partnerle hayatı daha anlamlı kılabilirsiniz Sağlık konularında hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Sindirim sisteminize özen göstermelisiniz. Yeni kariyer fırsatlarına açık olun.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizden veya eşinizden bazı haberler alabilirsiniz. Duygusal anlamda bir şeyleri yoluna koymak belki ona dönmek arzusu içerisinde olabilirsiniz. Kendinizi tartın. Onun size olan duygularını tartın. Ani adımlardan kaçının. Bir insanın kendinize açtığınız yaraları tamir etmesi gerekiyor. 

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; Venüs' ün karşıt burcuna geçmesiyle ilişkilerden yana şanslı bir sürece girmiş olabilirsin. Bugün yakın çevre ve kardeşlerle ortak yatırımlarının geleceğini görüşebilir, hatta anlaşma ya da protokol yapabilirsin. Uzun vadeli, sağlam işbirliklerine girmen geleceğin açısından daha verimli olacaktır. What's Your Reaction?

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 41" R
Ay
Oğlak
24° 08' 04"
Merkür
Koç
16° 51' 45"
Venüs
Boğa
00° 53' 51"
Mars
Balık
29° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 16"
Satürn
Balık
16° 34' 06"
Uranüs
Boğa
22° 20' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 15"
Lilith
Başak
23° 19' 43"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>