Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlarından uzaklaşmıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün, bir genişleme ve yaratıcılık hissi hakim. Zihniniz, geleceğe yönelik olumlu görüşlerle dolu olabilir. Yeni bir kariyer stratejisi veya kişisel bir ilişkiye yeni bir yaklaşım hakkında fikir edinebilirsiniz. Romantik tutkularınız da güçlü olabilir, böylece hayat arkadaşınızla özel bir gece geçirebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade edin ve birlikte geçirebileceğiniz özel bir zaman yaratın.

Psikoterapi gibi bir yardımcı olabileceğiniz bir alanda çalışıyorsanız, muhtemelen şu an birkaç kural ve protokolü çiğniyorsunuz. Eğitiminizin temel bir parçası olan teorilere bile karşı geliyorsunuz. İsyankarlığınızdan rahatsız olmayın. Zaman zaman statünüzün size meydan okuması önemlidir. Özellikle alanda sizin gibi ilerlemeler yaratan insanlar için.

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

İnsanlarla sözel olarak bağlantı kurmayı zor bulacağın bir gün. Her şeyi aklında çözmüş olabilirsin ama fikirlerini paylaşmaya başladığın an, seçtiğin kelimeler ayağına dolanabilir. Başkalarıyla durumu paylaşmak ise açıklıktan çok karmaşa yaratacağa benziyor. Diğer kişinin enerjisi durumu algılayışını etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ayaklarını yerde tutmalısın.Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

20 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Günün daha ilk saatlerinde aktifleşen Ay-Jüpiter pozitif açısıyla sizler de şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Özellikle kariyer hayatınızda beklentinizin çok ötesinde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay ve Plüton arasındaki zorlu açıyla sizler de öğleden sonra gergin hissedebilirsiniz. Özellikle dostlarınıza karşı kullandığınız kelimeler yaralayıcı olabilir. Ani tepki vermekten kaçının.

20 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarından uzaklaşmıyorsun!Karşı cinsten aranın bozuk olduğu biri varsa bugün onunla aran yeniden eski haline dönebilir. Etrafında faydalı ve dinamik kişilerin olmasını istediğin için bazı arkadaşlarınla ise arana mesafe koyabilirsin. Ekonomik açıdan planlarından uzaklaşmak istemiyorsun. Ama hesapta olmayan harcamalar yapabilirsin. İş arayışında olan Balık burcuysan bugün başvuru yapmayı sakın ihmal etme! Aşk hayatınla ilgili yolunda gitmediğini düşündüğün ayrıntıları kafanda büyüttükçe, büyüttün. Seni bu kadar düşünmeye iten ne varsa açıkça konuş ki kuşkuya yer bırakma.

20 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlık yaratan durumlar içinde kalabilirsiniz. İlişkilerinizdeki bazı problemler sizleri yorabilir. Bugün gelişen süreçte daha soğukkanlı davranmalısınız.

20 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Gün içinde sevdiklerinizle paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dürüstlüğünüz etrafınızdaki çoğu kişinin hoşuna gidecek ancak nazara açık bir gündesiniz. Enerjinizi mümkün olduğunca yüksek tutmanız size iyi gelecektir.

20 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı iyi değerlendirmek için çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz. Harcama ve alışverişlerinizde bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

20 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalıştığınız insanlar dostça ve söyleyeceklerinizle ilgileniyorlar. Bireysel olarak değil, bir grup olarak daha fazla proje üstlenirseniz, karşılıklı ilham ve güven atmosferi yaratarak daha iyisini yaparsınız.

20 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ticari faaliyetleriniz için büyük bir kazanca imza atabilirsiniz.Kariyerinizin dönüm noktasını tetikleyecek bir konuşma ya da toplantı gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gündeme gelebilir. Evlenmek veya ev almak gündeminize oturabilir.

20 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

20 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinize dönüp, kendinizin ne istediğini anlamaya çalışabilirsiniz. Hatalarınızı ve doğrularınızı tartmak size iyi gelecektir. Bazı konularda karar vermeniz gerekiyor. Ani kararlar verip hızlıca aksiyon almanız da mümkün. Birlikte, güvendiğiniz, sırtınızı dayayabildiğiniz biri ile kendinizi daha güçlü hissettiğinizi anlayacağınız zamanlar.

20 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün para kazanmak ya da harcamak için acele edebilir hatta gözü kapalı riskler alarak fırsatların üstüne atlayabilirsin. Kazançlarını arttırmak için yeni oluşumlar içine ve işbirliklerine girebilirsin. Yeteneklerinin dikkat çekerekhayatında olumlu gelişmelere yol açacağı bir gündesin. What's Your Reaction?

20 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 24" R
Ay
Oğlak
25° 42' 07"
Merkür
Koç
16° 54' 21"
Venüs
Boğa
01° 02' 22"
Mars
Balık
29° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 53"
Satürn
Balık
16° 34' 42"
Uranüs
Boğa
22° 20' 56"
Neptün
Balık
28° 54' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 38"
Lilith
Başak
23° 20' 29"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>