Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Anıların tazeleniyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Ailen bugün küçük şeylerden arıza çıkarabilir; bu sebeple işleri toparlayacak kişi sen olmalısın. Çocukların haylazlıkta sınır tanımayabilir. Aile üyelerin en küçük meselelerden bile yakınabilir. Arkadaşların dengesiz davranabilir. İçme sularına bir şey mi katıldı diye düşünebilirsin ama hayır, bunların hepsi günün taşıdığı enerjinin işi!Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Balık, karşıt burcunuz Balık. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyu Koç burcunda ilerlemesine devam ediyor. Maddi koşullarınıza önem verebilirsiniz. Ay ve Kiron kavuşumuyla geçmişte yaptığınız finansal hataları düzeltmek için elinize para geçebilir. Akşam Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümle gelirinizi arttıracakteklifleri alabilirsiniz. Miras konunuz varsa bununla ilgili söylentiler duyabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anıların tazeleniyor!Bugün sosyal hayatında kendini fazlasıyla hareketli hissedebilirsin. Evinle ilgili ufak işleri halletmen için bugün uygun bir gün olacak. Fatura ödemeleri sebebiyle son günlerde maddi açından oldukça zorlandın. Uzun zamandır görmediğin yakınlarını görmek için kısa seyahat planları yaparken işlerini yoluna koyduğundan emin olmasın. Evli bir Balık burcuysan, anlaşamadığınız konularda orta yolu bulman an meselesi. Uzun süredir ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evlilik fikrinin aklına iyice yattığını fark edeceksin. Arkadaşlarınla geçmiş hakkında konuşmak anılarını tazeleyecek.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şans tanımak isteyeceğiniz özel kişilerin tekliflerini kabul edebilirsiniz. Hedeflerinize adım adım ilerlemek zamanı. Sosyalleşmeniz bugün size çok daha iyi gelecek.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginizi başkalarıyla da paylaşıp onlara ilgi gösteriyorsunuz. İkili ilişkilerde tartışmaya dikkat etmeniz gerek. Sevginin de dengesi kurularak yaşanması gerekmekte.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı iyi değerlendirmek için çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz. Harcama ve alışverişlerinizde bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve geniş aile günün odak noktası. Evinden çıkması gereken daha yaşlı bir akrabayı ziyaret edebilirsiniz. Sadece birlikte yürüyüşe çıkarak ya da market alışverişini yapmaya gönüllü olarak birinin hayatını aydınlatabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız.Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinleriniz giderek artış gösteriyor. Haftaya ateşli bir başlangıç yapabilirsiniz. Aksiyon gücünüz fazla ama aynı zamanda bir gerginliğiniz de var. Öfkenize yenilipyerinizde tatsızlıklar çıkmasına izin vermemelisiniz. Hala hayatınızda aşka yer var. Ancak sadakat ve aidiyet konularını da değerlendirmeniz gerekiyor. 

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; ekonomik konularla ilgili hedeflerine varmak için fazla hırslı davranabilir ve kendini baskı altında hissedebilirsin. Beraber çalıştığın kişilerden fikir alman lehine sonuçlar getirecektir. İş ve sosyal hayatında fazla cesur davranman risk almana neden olsa da girişimlerini destekleyecektir. Doğum haritana özel günlük burç yorumunu okumak için Moyra uygulamasını indir What's Your Reaction?

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 10" R
Ay
Oğlak
21° 41' 10"
Merkür
Koç
16° 47' 49"
Venüs
Boğa
00° 40' 30"
Mars
Balık
29° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 45"
Satürn
Balık
16° 33' 08"
Uranüs
Boğa
22° 19' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 38"
Lilith
Başak
23° 18' 31"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>