Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Abartılı söylemler düşündürecek! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda hareketini sürdürdüğü bir güne başlıyorsunuz. Günün genelinde iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular tekrardan gündeme gelebilir. Ay'ın yaptığı güzel kontaklar sayesinde bugün eğitim hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Eğitimle ilgili başvurular yapacaksınız öğleden önceyi tercih etmeniz iyi olacaktır. Yakınlarınızla beraber kültürel, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abartılı söylemler düşündürecek!Geçmişte yaşadığın sıkıntıları toparlamak için uygun bir gün. Kafanda dönüp duran, toparlayamadığın sorunların çözümü çok basit olabilir. Bu karışıklığa son vermek için tarafsız ve aklıselim düşünen bir yakınından yardım isteyebilirsin. İş yerinde hareketli bir gün söz konusu olabilir. Beraber çalıştığın insanların mevki değişikliklerine veya işten çıkarılmalarına şahit olabilirsin. Gün içinde sık sık çevrenden kendinle ilgili abartıldığını düşündüğün söylemler duyabilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Balık burcuysan ve ilişkin kopma noktasına geldiyse sevgilinin aşkınızı yeniden hareketlendirmek adına yaptığı sürprizler epey hoşuna gidecek. Mideyle ilgili sıkıntılar yaşıyorsan, tetikleyen besinlerden uzak durman gerektiğini düşünebilirsin.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız duyumlar sizi uzun vadeli planlar yapmaya itebilir. Seyahat ve eğitimsel planlarınızı da devreye alabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha verimli ve güzel günler geçirebilmek için kendiniz odaklı olmanız gerekmekte. Sağlığınızı her şeyden çok önemsemeniz de bu süreçte önemli. Yeterli su tüketin.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda ve özel yaşamınızda yöneticilik özelliklerinizi devreye sokarak, her şeyi olması gerektiği düzene sokabilir, ilişkilerinizi etkili iletişim ile geliştirebilir ve günlük yaşamınızda daha fazla eğlence getirecek aktivitelerde yer alabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, sözleriniz biraz keskin olma eğiliminde. Bu kadar çok açık sözlülük etrafınızdakilere çok gelebilir. Kötü bir ruh halindeyken etrafınıza fark etmeden zarar verebilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, kardeş ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşarsınız. Ortakprojeleri geliştirebilirsiniz.Yeni bir ofis açmak için karar verme zamanı. Arabanızı yenileyebilirsiniz. Yeni kurs ve eğitimler ufkunuzu açar. Kardeş kadar yakın olan arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirin.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda daha dengedesiniz. Sürekli politik bir tutum sergiliyor olmak sizi bir süre sonra içsel olarak yorabilir. Kendi kendinizi uzun süredir yaralıyorsunuz. Bir an önce kafa karışıklıklarınızı çözüp, kendi hayatınız için aksiyon almanız gerekiyor. Çok şanslısınız ama şansınız da sizi bir yere kadar kurtarabilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; kendini ifade etmeye çalışırken ısrarcı davranabilir hatta inatçılık yapabilirsin. Yapacağın görüşme ve anlaşmalar güvenini tekrar kazanmanı, tecrübelerinden de faydalanarak başarılı olabileceğin girişimlerde bulunmanı sağlayabilir. Güçlü arkadaşlardan yardım alabilirsin. What's Your Reaction?

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 26' 21" R
Ay
Oğlak
25° 27' 22"
Merkür
Koç
16° 53' 56"
Venüs
Boğa
01° 01' 02"
Mars
Balık
29° 44' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 38"
Satürn
Balık
16° 34' 36"
Uranüs
Boğa
22° 20' 53"
Neptün
Balık
28° 54' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 35"
Lilith
Başak
23° 20' 22"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>