Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Doğrularından şaşmıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Özellikle aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, maceracı bir yaklaşım benimseyin. İşler yolunda gitmediğinde, karamsarlığa kapılıp moralinizi bozmayın. Tutumunuzu değiştirmek size kalmış bir şey. Dudaklarınızı aşağı doğru büzünce değil, yukarı doğru kaldırınca her şeyin düzeleceğine inanın. En ufak sorunu dert etmeyi bırakın, her şey olacağına varır.

Düşünceleriniz bugün açık, ancak düşünceleriniz üzerinden harekete geçmenin zor olduğunu fark edebilirsiniz. Sizi geri tutmaya çalışan kısıtlayıcı bir güç var gibi görünebilir. İçinizdeki disiplin duygusu ortaya çıkacak ve kafanızdaki şey her ne ise buna biraz muhafazakarlık katmanız gerektiğini hatırlatacak. Takip etmeniz ve toparlamanız gerektiren işleri yapmak için bu fırsatı kullanın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda birçok kariyer odaklı işlere giriştin ve şimdi hayatında biraz denge istiyorsun. Bunu neden bir aile toplantısı düzenleyerek başlatmıyorsun? Eğer bu mümkün değilse, yakın arkadaşlarını eve davet et ve samimi bir akşam geçirin.Sizi hararetli bir biçimde haksız olduğunuza ikna etmeye çalışanlar olabilir. Biriyle belli bir konuda hemfikir olmadığınız için kendinizi aşağı görme tuzağına düşmeyin. Bugün yaratıcı yönünüze odaklanırsanız sanatsal yeteneğinizi ve entelektüel zekanızı birleştirerek yolunuzdaki tüm engelleri patlatacak bir dinamit oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi süper kahraman zannedip gereğinden fazla yıpratabilirsiniz, yapılacak işler listesinin uzunluğunu abartabilirsiniz ya da çok fazla sosyal yükümlülük altına girip çok fazla ziyarette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu aralar bütçenizle ilgili daha gerçekçi bir tutum benimsemeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Kemerleri biraz sıkarak da hayatınızın keyfini çıkarmaya devam etmeniz mümkün.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah saatlerinde enerjinizi ailenize ayırabilirsiniz. Beraberce seyahatlere çıkabilirsiniz. İş hayatını bir kenara bırakmanız her iki tarafa da iyi gelecektir. Venüs ve Mars'ın Başak burcunda kavuşum yaptığı bugün içerisinde ilişkinizde ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesilebilir. Tutkulu ve romantik bir akşam sizleri bekliyor. Evlilik yolunda adımlar atılabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğrularından şaşmıyorsun!Ailede, hemcinslerinle, bazı sorunlar üzerine kısa süreli tartışmalar yaşanabilir. Özel hayatınla ilgili yaşadığın iniş çıkışlı ruh hali seni bunaltabilir. Özellikle sevgilinin duygusal değişimlerine ayak uydurmakta zorlandığını fark edeceksin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, kişisel gelişimlerini desteklemek adına onları çeşitli kurslara yazdırma kararı alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, uzak durmaya çalıştığın kişiye, karşı koymakta zorlanabilirsin. Birlikte plan ya dayapmayı teklif eden arkadaşlarını reddetmekte özgürsün! Doğru bildiğinden şaşmak istemeyeceksin.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya yuvanız ile ilgili konularda eksik gördüğünüz şeyleri tamamlanmak üzere planlarınızı oluşturabilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay çift karakterli İkizler'de ilerliyor. Bugün evde oldukça hareket ve canlılık var. Ailevi işlerle daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir. Çok hızlı olabilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi aktive etmeli başarmak için harekete geçmelisiniz. Uzun vadede gerçekleşecek hedefleriniz için bile bugünden adım atmaya başlamanız önemli olacak.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili ufak bir onarım ihtiyacı sürpriz bir şekilde ortaya çıkabilir; bunu önce kendiniz çözmek isteyebilirsiniz. Ancak yardıma ihtiyaç duymanız durumunda, bir uzmanla görüşmeniz daha iyi olabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Başak burcuna yerleşen Güneş, ikili ilişkilerinizi parlatacak. Partnerinizin aldığı önemli kararlar aranızdaki bağı doğrudan etkiler. Kariyerinde yapmak istediği değişiklik hayatının akışını ve ilişkilerinizi de yeniden şekillendirecektir. Bu dönemde karşınızdaki insanlara karşı dikkatli olmakta yarar var. Aşırı eleştirel yaklaşım içinde olanlar sakın moralinizi bozmasın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu gün boyu süren kıskançlık gibi uç duygularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal anlamda kayıplara odaklanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi özleyebilirsiniz. Bu duygular ile etrafınızdaki diğer potansiyel insanları da uzaklaştırabilirsiniz. Maddi anlamda hızlı değişimler yaşıyorsunuz. 

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; oldukça karmaşık bir gün geçirmen duygusal iniş çıkışlara neden olabilir. Ailen ile kariyerin ya da sosyal yaşamın arasında kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsin. Dağılmadan görevlerini yerine getirmeye çalışmalı, planlı olmalı ve karşındakileri memnun etmek için gösterdiğin çabadan vazgeçmelisin. What's Your Reaction?

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 06" R
Ay
Oğlak
22° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 49' 39"
Venüs
Boğa
00° 46' 46"
Mars
Balık
29° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 56"
Satürn
Balık
16° 33' 35"
Uranüs
Boğa
22° 20' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 56"
Lilith
Başak
23° 19' 04"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>