Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maddi konularda sevineceksin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Bir takımla daha fazla çalışmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Belki size bir grup projesi verilmiş olabilir. Bazen biraz utangaçsınız ve etkili bir şekilde her zaman iletişim kuramayabilirsiniz. Bazı grup stratejileri için zaman ayırmaya çalışın. Daha iyi birakışı oluşturmak için herkesin beyin fırtınası yapabileceği bir toplantı düzenleyin. Fikirlerinizi içeride tutmak yerine, kendi fikirlerinize katkıda bulunları konusunda kendinizi cesaretlendirin. Yakında bu grup işbirliğinden ilham alacaksınız.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Doğuştan gelen iyileştirici yetilerin sayesinde birinin iyi hissetmesini sağlayabilirsin. Fark etsen de etmesen de, enerjin insanlara iyi hissettiriyor. Bu sihirli özelliğini birilerinin acılarına deva olarak kullanmayı dene. Belki romantik partnerin zor zamanlardan geçiyordur veya yakın bir arkadaşının destek ve yüreklendirmeye ihtyacı vardır? Pozitif enerjini paylaş. Onları kucakla, bonkör ol.Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler sizin için epey yolunda gidecek. Egonuzun bu aralar fazlasıyla güçlü olduğunun farkında olmalısınız. Bunun tehlikesi elbette benmerkezci davranıp ailenizi ve arkadaşlarınızı ihmal etme olasılığınız. İletişim hatlarını açık tutun. Göreceksiniz ki siz havalanmaya hazır olduğunuz müddetçe size gaz verecek bir şey mutlaka bulunacaktır.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Saat 10:47 itibariyle Ay yarına kadar boşlukta kalıyor. Ofisteki işlerinizde belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak da karışık bir ruh halinde olabilirsiniz. Merkür sabah Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar sizi ve partnerinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme de olabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Kafandaki düşüncelerin dağıldığı ve etrafındaki insanlarla birlik içerisinde hareket ettiğin bir gün seni bekliyor. Ay'ın konumubitirici tarafını ön plana çıkarıyor. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, kredi ödemeleri, alacak verecek gibi maddi temelli konularda sevineceğin gelişmeler yaşayacaksın. İlişkisinde sorunları olan bir Balık burcuysan, ilişki konusundaki beklentilerini, rahatsızlık duyduğun konuları sevgilinle paylaşabilirsin. Uyku problemi yaşayan bir Balık burcuysan bugün bu konudaki sorunun da çözülebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz veya maddi hedefleriniz beklentilerinizle sorun yaratabilir.Bazı kazanımlarınızı yeterli bulmayıp,kendinizi kıyas noktasına götürebilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki pozitif davranışlarınızlaarkadaşlarınızı motive edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan koşulları abartmamaya çalışın. Bitirmeye çalıştığınız işleri sonlandırmanızı kolaylaştıran zamanlar var. Yeni başlayacağınız işler için planlama yapabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çocuklar ve kardeşleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Bazı konularda sabırsız davranabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hareket etmek için iyi bir gün değil. Bugüne kadar başardıklarınızı düşünün ve şu andaki manzaranızın keyfini çıkarın, dinlenin. Enerjinizi topladığınızda zaten bir sonraki hedefinize yönlenirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda seyahat edecek Merkür ikili ilişkilerinize hareket getirecek.Ortaklık tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. Hukuki meseleler çözülmeye başlar. Kafası çalışan insanlarla fikir alışverişinde bulunmak sizi ruhen rahatlatacaktır. Partnerinizin pratik zekasıyla içinden çıkamadığınız sorunlara çare bulursunuz. Zehirlenmelere karşı bu dönemde dikkatli olun.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinde dengeyi kurabilen Balıklar rahat bir nefes alacaklar. Ancak ilişkilerindeki dengeyi kaybeden Balık burçları hayatlarına dair her adımı atmakta zorlanacaklar. Attığınız her adım, günlük rutinlerinizin tamamı, maddi anlamda sizi etkiliyor. Birikim yapmanız gereken, ihtiyaç dışı alışverişlerden kaçınmanız gereken zamanlardasınız. 

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sabah saatlerinden itibaren yaşadığın koşuşturmadan verim elde edemeyebilir, tecrübesiz ya da yetersiz olduğun konuları tespit edebilirsin. Çevrenden duyabileceğin söylemlerin doğruluğuna inanmadan önce gerçekliğini araştırmanda fayda var. Bugün kimi zaman fazla sivri dilli veya fazla esprili olabilirsin.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>