Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tesadüfi karşılaşmalar gerçekleşiyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün biraz sakinleşmek, bir kitap alıp yatağınıza gömülme vakti. Bir şeyleri ne kadar zorlarsanız, karşılaşacağınız direnişin de o kadar fazla olduğunu görebilirsiniz. Sevgi ve romantizm ile ilgili her şey inatçı bir hal alabilir ve birlikte olduğunuz kişi şu anki pozisyonundan memnun olabilir. Özgürlük ve bağlılık bugünün gündem konuları.

İşle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Günün enerjisi siziyapmamaya teşvik edecektir. Bazen o kadar çok çalışıyorsunuz ki, zihinsel olarak her şeyi geceleri ve hafta sonları yanınızda eve getiriyorsunuz. Ofiste yapmanız gereken şeyleri düşünmeyi bırakmak size zor geliyor. Bugün düşünmeyin bırakın. Arkadaşlarınız ve ailenizle biraz sosyal zaman geçirin. Zihninizin pillerini pozitif enerji ile şarj edin.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Her zaman bir köşede var olduğunu bildiğiniz içinizdeki o kaynağa elinizi uzatmanın vakti geldi. Oolağandışı bir iyileştirme gücünüz var ve artık bunu daha fazla inkar etmenizin bir anlamı yok. Zihniniz bir sünger gibi, yeni bilgileri ya da iyileştirme sanatına dair yeni uygulamaları içine çekip orada hapsetmeye aç. Bugünü, New Age kategorisinde kitaplar satan bir kitabevinde geçirebilirsiniz. Ya da, boylu boyunca uzanıp maharetli ellerin size büyük bir rahatlama bahşetmesi için masaj yaptırmaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta kalan Ay, 02:57 olduğunda Başak burcuna geçiyor. Sizler için günün devamı da güzel ilerliyor. Başak burcunda 6 derecede saat 13:37'de yeniay oluşuyor. Yeniay ilişkinizde yeni bir dönemin başladığını, partnerinizle temiz bir sayfaya geçtiğinizi sizlere hissettirecektir. Duygusal yaralarınızı artık sarıyorsunuz. Detaylı bilgiler içeren yeniay yazısı için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tesadüfi karşılaşmalar gerçekleşiyor!Bugün karşıt burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Hayatının büyük bir bölümünün sadece rutin alışkanlıklardan oluştuğunu düşünmen, değişimi daha çok arzulamanı sağlayabilir. Eğitimi devam eden bir Balık burcuysan, gelecek kaygısını aşmanın yollarını arayabilirsin. Olaylara olan bakış açını değiştiren günlerden geçiyor olabilirsin. Bugün önüne sunulan bilgilerin yeterli gelmediğini düşünebilir, merak ettiğin konuların üstüne gidebilirsin. Bugün enteresan bir tesadüf yaşayabilirsin. Hiç görmeyi ummadığın biri karşına çıkabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayabileceğiniz olası fikir çatışmaları sebebiyle kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Olaylara daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşırsanız anlayış göstermeniz ve kabul etmeniz kolaylaşacaktır.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlar içine girebilirsiniz. Öğlen saatlerinde karamsarlık çökebilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. İşlerinizi yoluna koymanız sizi rahatlatacaktır. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumluluk almaktan kaçınmayacağınız bir gündesiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik, nişan gibi konularda aksiyon almak için oldukça uygun bir gün. İlişkidi olan Balık'lar partnerleri ile ilişkilerini bir ileri seviyeye taşımaya hevesli olabilirler.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay ikili ve birebir ilişkilerde yepyeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişki gündeme gelebileceği gibi, mevcut ilişkinizde yeni bir ilişkinin başlangıcını da yapabilirsiniz. Bu dönemde tüm odağınız ilişki, evlilik, ortaklık konuları üzerinde olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda en sonunda bir sakinlik esintisi esmeye başladı... Bugün hassas konuları yeniden gündeme getirmek ve eski defterleri açmak için iyi bir gün değil. Gününüzü dinlenmeye ve olan biteni sakince değerlendirmeye ayırın.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda seyahat edecek Merkür ikili ilişkilerinize hareket getirecek.Ortaklık tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. Hukuki meseleler çözülmeye başlar. Kafası çalışan insanlarla fikir alışverişinde bulunmak sizi ruhen rahatlatacaktır. Partnerinizin pratik zekasıyla içinden çıkamadığınız sorunlara çare bulursunuz. Zehirlenmelere karşı bu dönemde dikkatli olun.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalar ve alışverişler söz konusu olabilir. Ancak hesabınızı dikkatli yapmaya özen göstermelisiniz. Fiyat etiketlerine, ürün kalitesine dikkat etmelisiniz. Aceleci, sabırsız durumlar söz konusu olabilir, ani tepkiler verebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ortaya koymak konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Her şey sizin istediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir. Bir şey istediğinizde o an olsun istiyorsunuz. Adım adım ilerlemeyi denemelisiniz. Genel anlamda yoğun ve koşturmalı bir gün olacaktır. Birikim yapamıyorsanız harcamalarınıza özen göstermelisiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; karşıt burcunda oluşan Yeniay, birtakım seçimleri beraberinde getirirken, ben ve biz dengeni titizlikle irdelemeni, ayrıntılara odaklanman gerektiğini vurguluyor olabilir. Karar aşamasında olduğun konuların uzun vadeli somut ve sağlam olmasına özen göstermeli, başkalarının fikir ve desteklerinin yanı sıra kendi doğrularını da önemsemelisin. What's Your Reaction?

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>