Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Prangalardan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyi çok ihmal ettiysen eğer bugün bunu telafi etmenin yollarını araman gerekecek. Bu da biraz sakinleşip hayatına olumlu bir biçimde odaklanmak demek olabilir. Eğer hayatında kimse yoksa o zaman durup bunun sebebini düşünmek de iyi olabilir.

Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız sizikonusunda biraz gevşek buluyor. Düşündüğünüz yeni işe gerçekten niyetliyseniz, ona daha atak bir görünüm vermeniz gerekiyor.

Bugün maddi anlamda emeklerini bir sonuca vardırmak adına bir şeyleri acele ettirebilirsin. Ancak bu bir şeyleri acele ettirme sürecinde hem kendini hem de çevrendekileri kırmaman gerekecek. Maddiyata odaklanırken insan ilişkilerini boşlamaman önemli olabilir bugün.

Bugün fiziksel açıdan seni yoran fazla bir şey olmayacak. Zihnin açık ve berrak bir biçimde güne odaklanabileceksin. Ancak sosyalleşmenin ve arkadaşlarınla keyifli zamanlar geçirmenin sana katabileceği neşeyi ve güzel enerjiyi arayabilir gözlerin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınla ve kendinle barışmak zor olabilir. İçsel bir huzur elde etmek her zamankinden zorlaşabilir. Bazı şeyleri olduğundan daha da zorlaştırmamak bugün yapabileceğin en iyi şey olabilir. Bazı günler kötüdür, bırak öyle geçsin.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, hayatınızda huzuru bulmayı zorlaştıran güçlü sorunlar ortaya çıkıyor. Onlarla mücadele etmek için bütün gardınızı topladığınız ve kendinizi sorgulamaya başladığınız bir süreç içindesiniz. Biraz yalnız kalmak ve durumları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ay yeni başlangıçlar mottosu ile Kasım ayına merhaba diyorsun. Ayın ilk gününden seni kısıtlandığını düşündüğün, mutluluğuna engel olan her ne varsa veda etmekten başka bir şey düşünmeyeceksin. Yakın çevrende bulunan kişilerin, ekonomik anlamda zor günler yaşadığını öğrenebilirsin. Onlara elinden geldiğince yardım etmek isteyeceksin.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Yapıcı yönde bir sorgulama olursa özgüveninizi de yükseltebilirsiniz. Eğitim ve taşınma gibi konular gündeme gelebilir.   

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilmediğiniz, gizli kalan konular bugün gündeminizde büyük bir yer oluşturabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde duraksamalar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Kolektif konulara karşı ilginiz artabilir. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi üzen kişilerin birer ruhsal öğretmen olduğunu hatırlayın ve evrene bırakın. Bilin ki sizden daha üstün bir güç sizin yerinize olması gerekeni dengeleyecektir.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir ertelediğin bir projeye geri sönmek isteyeceksin. Bu konu hakkında fazlasıyla meşgul olacağın bir gün geçirebilirsin. Arkadaşlarınla görüşmeyi bile erteleyecek kadar ilgini çekecek bir konu olacak.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınız normalden daha sinir bozucu olabilir. İş yükünüz de ağırlaşmış olabilir, belki başkalarının görevlerini üstlenmeniz ya da bir başkasının sizin taşımanız gereken yükü artırması nedeniyle yorgunsunuz. Biraz daha fazla para kazanmak için fazladanistemiş olsanız da, bu kaldıramayacağınız bir yük olabilir. Güçlü kalmaya çalışın, ancak dayanamayacak kadar fazlaysa, bunaldığınızı saklamayın.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak. Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveniyorsunuz.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalarla ilgili konularda sorunlar gerçekleşebilir ama siz üstesinden gelebileceksiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizde bir bıkkınlık gözlemliyor. İlişkinizi isteksiz yaşıyor olmanızın nedenlerini onunla paylaşın. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Çalışma hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 00' 38" R
Ay
Akrep
13° 14' 49" R
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
24° 08' 11"
Mars
Balık
25° 25' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 49"
Satürn
Balık
16° 04' 06"
Uranüs
Boğa
22° 01' 54"
Neptün
Balık
28° 44' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 28"
Lilith
Başak
22° 43' 12"
True Node
Koç
15° 36' 59"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>