Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düşüncelerin Derinleşiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Başkalarının dediğinin aksine önceliği kendine vermelisin. Hislerini anlamaya çalışarak onların üzerine girmek senin için daha yararlı olacak. Sevdiğin insanla arandaki ilişkiyi geliştirmeye çalışmak sana iyi gelecek.

Bir kaçteklifini birden alacaksınız, benzeyen işler olacak bunlar ama taşıdıkları açılım potansiyelleri farklı olacak. Siz, sizden daha çok bilgi isteyentürünü tercih etmelisiniz, mevcut yeteneklerinizin ötesine giden yola girmeniz böyle mümkün olacak.

İş anlamında şanslı bir gün geçireceksin. Hedeflerine ulaşabildiğini görmek sana mutluluk verecek. İşinin daha da ileri gidebildiğini görmek ister istemez seni girişken olmak konusunda cesaretlendirecek.

İçinde bulunacağın ortamı daha kabul edilebilir kılmak için istekli olabilirsin. Dikkatini bozan, dağıtan şeylerden uzaklaşmak sana yarar sağlayacak. Yediklerin konusunda daha dikkatli davranmak ister istemez daha iyi hissetmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sana yakın olan insanlarla daha çok zaman geçirmek seni daha mutlu edebilir. Onlarla her fırsatı değerlendirmek için daha girişken olabilirsin. Zor zamanlarında dahi yanında durmaları zorluklara karşı daha dik durmanı sağlayacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık doğasının bir lütuf ve bir lanet olabilecek hassas bir yanı vardır. Sevilen birinin neden bu kadar üzgün göründüğünü anlamanıza yardımcı olacağı için bugün bir lütuf olmalı. O zaman onları neşelendirmeyi kendi işiniz haline getirebilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel özgürlüğünün elinden alınmasına karşısın. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsin. Bulunduğun ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olman, karşındaki kişilerle ikilem yaşamana neden olabiliyor. Mücadele gezegeni Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Bazı konulara çözüm üretmeye çalışırken, çok daha eski sorunlar gündeme gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha esnek bir ilişki içinde olmak istediğinizi partnerinize söylemek isteyebilirsiniz. Bugünün gündeminde, karşılıklı olarak hislerinizi paylaşmak olabilir. Elinizden geleni yapmak vicdani ve psikolojik olarak rahatlamanızı sağlayacaktır. 

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ve evle uğraşmak, evde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda da değişiklikler gündeme gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı ilginç kitaplar ya da we siteleri ufkunu genişletmek açısından dikkatini çekebilir. Oldukça duygusal bir mektup ya da telefon senden çok uzakta olan birinden gelebilir ve bu seni çok şaşırtabilir. Haberler iyi de olabilir rahatsız edici de ama her iki şekilde de şu an temiz bir şekilde düşünemediğin için olayları anlamaya çalışma. Bir iki gün bekle ve gerçekleri öyle anlamaya çalış.Ruh eşimin burcu ne?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına karşı daha kibar ve anlayışlı davranmak senin için daha iyi olacak. Gününün daha iyi geçmesi için insanlarla daha iyi anlaşmak isteyeceksin. Ailen ve arkadaşlarınla daha çok şey paylaşmak senin için önemli olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlış yönler size daireler çizdirebilir. Birisi size gitmek istediğiniz yere götürmeyen talimatlar verebilir veya size uymayan tavsiyeler alabilirsiniz. Sizi kasıtlı olarak yanlış yönlendiriyor olabilirler veya olmayabilirler, ancak bu, gelecekte rehberliğe ihtiyacınız olduğunda onlardan kaçınmanın bir göstergesi olabilir. Bu cesaret kırıcı olabilir, özellikle de içtenlikle yanıtlar arıyorsanız ama sizi durduracak kadar önemli bir sorun da değil. Bundan sonra muhtemelen kendi sezginize güvenmek için daha donanımlı olacaksınız.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm ilişkileriniz açısından yoğun geçen bir gün. Takıldığınız konuları çözümlemeden bırakmıyorsunuz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızla aranızda yeniden iletişim bağları kurulacak. Sanatsal çalışmalarınız gündeme geliyor.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer vehayatınızda bazı hayal kırıkları gerçekleşebilir. Gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Ailenizden biriyle fikirsel uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; seyahat, eğitim, uzak akrabalar, hukuk ve seyahat konuları gündeminize daha çok gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlilik, duygularınız ile mantığınız arasındaki dengeyi kaybetmenize yol açıyor. Özellikle bugün vereceğiniz kararlarda mantığınızın sesini dinleyin. İş yükünüz fazlasıyla arttı ve azalmasını istemekte çok haklısınız. Bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, haklı talebinizi karşılıksız bırakmayacak. Parasal yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 01" R
Ay
Başak
11° 44' 13"
Merkür
Koç
17° 26' 27"
Venüs
Koç
17° 48' 00"
Mars
Balık
21° 26' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 57"
Satürn
Balık
15° 34' 24"
Uranüs
Boğa
21° 44' 48"
Neptün
Balık
28° 33' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 34"
Lilith
Başak
22° 08' 60"
True Node
Koç
15° 36' 53"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>