Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklılık Arıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Girdiğin ortamlarda başkalarının dikkatini çekmek seni memnun edebilir. Bu durum kendine güvenini tazelemek için önemli olacak. Yeni ortamlara girerken kendinden emin olmaya devam ettikçe bir ilişki için şansın yükselecek.

İş konularında biraz daha disipline ihtiyacınız var. Uzun bir süre yoğun zamanlar geçireceksiniz. Zamanınızı daha iyi kullanmak için çeşitli yöntemlere ihtiyacınız olacak. Kendinize aşırı güveniniz olabilir ama akıl akıldan üstündür. Akıl danışmayı da bilin.

Maddi özgürlüğünü korumak senin için önemli olabilir. Başkasına bağımlı olmamak, hayatını istediğin gibi idame ettirmene olanak sağlayacak. Bu ayrıcalığa sahip olmak için çalışmaya devam etmek senin için önemli olacak.

Olumu kalmaya, olumlu düşünmeye devam etmek senin için önemli olacak. Yeme alışkanlığınla ilgili küçük müdahalelerde bulunmak istediğin değişikliğin gerçekleşmesine yardımcı olabilir. Bir uzmanla görüşmekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Onlarla beraber her türlü sıkıntıya göğüs germeye çalışmak aile bağlarını güçlendirmenizi sağlayabilir. Onlarla birlikte zaman geçirmekten keyif alacağın bir gün olacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün aklınızda kafanızı kurcalayan kimi durumlar olabilir. Belirsizliğin ortasında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Tüm duruma objektif bir şekilde bakmanız gerekebilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi anlayabilmek için olayın dışından bir gözle yaklaşmak gerektiğini göreceksiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel olarak kendine karşı acımasız eleştiriler bulunmayı bir kenara atmaya karar vereceksin. Ailesinden uzak yaşayan bir Balık burcuysan, onlara sürpriz yapmak için harekete geçebilirsin. Yaşam alanını uzun zamandır farklı biçimlerde değerlendirme isteğin harekete geçerek tamamlanacak. Farklı dekoratif parçaların arayışına girebilirsin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Standartlarınızı yükseltmek isteyebilirsiniz. Mali açıdan doğru bir planlama yaptığınızdan emin olmalısınız. Bunun için keyfi harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda fayda var. Size kazanç getirecek fikirler üstünde yoğunlaşmalısınız.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeye çalışın. Alışverişlerde acele karar vermeden önce bir kere daha düşünmelisiniz. Sabırsız davranıp zarara girmemeye bakın. Bugün ayrıca yakın arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işle ilgili sorumluklarınız olabilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha yoğun ve beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Dedikodulara dikkat edin. Çevrenizde seveniniz gibi sevmeyeniniz de olduğunu unutmayın.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rahat ve çılgın olmak istiyorsun fakat bir şeyler seni alıkoyuyor gibi. Bunun sebebi kendine yeterince güvenmemen ve insanların sana deli gözüyle bakacağını düşünmen olabilir mi? Neden biraz eğlenmek aptal gibi görünmene sebep olsun ki? Ve daha önemlisi, bunu neden takıyorsun? Fakat şu doğru ki, dışlanmış olmaktan pek hoşlanmıyorsun.

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal bağlar güçleniyor. Daha derin bağlara sahip olmak istediğiniz kişiler, sizinle bağlantınızı bir sonraki seviyeye taşıyan uzun sohbetler başlatabilir. Ayrıca bir nedenden dolayı eşleşebilir veya rastgele birbirinize rastlayabilirsiniz ve sonra kelimeler akmaya başlar ve ikiniz de hayatınızın bazı iç detaylarını birbirinizle paylaşmaya kadar devam eder. Kendinizi anlatmak korkutucu olabilir, ancak arkadaş olmak için açık olmanız gerekir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Önemli konular gündeme gelecek.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, yatırım, borçlar, ödemeler, okült konular, cinsellikle ilgili kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Otoriteler siz farkında olmasanız da sizi destekleyecekler. Aşk konusunda kadınlardan zarar görebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>