Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararsız Kalıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla istediğin kadar görüşme imkanın olmayabilir. Seni meşgul tutacak gelişmeler bir araya gelmenizi bir süreliğine ertelemenizi gerektirecek. Bu halini anlayışla karşılaması partnerine verdiğin değerin armasını sağlayacak.

Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyi amaçlı destekleriniz var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil.

İş konusunda her şeyin üst üste geldiğini düşünebilirsin. Ortak çalışmaya yönelmek üzerindeki yükü azaltmak için etkili olabilir. Başkalarıyla işbirliği yapmak, programının senin için daha uygun bir hale gelmesini sağlayacak.

Gün boyunca aktif olman gerekecek. Kendini yorucu bir telaş içinde bulabilirsin. Aynı anda bir sürü şey yapmaya çalışmanın seni yormaması için eline geçen her fırsatı dinlenerek değerlendirmekte fayda var. Hafif yiyecekler tercih etmek iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların senden istediklerinin artması seni bunaltabilir. Rahat bir nefes almak için kendine daha çok zaman ayırmalısın. Sevdiğin şeyleri yapmaya çalışmak, zevk alacağın aktivitelere daha çok zaman ayırmak bu sıkıntıların uzaklaşmasını sağlayacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yılın en iyi zamanlarından biri, bu hafta sonu Güneş ve Venüs'ün haritanızın en maceralı bölgesine girmesiyle başlıyor. Bir tatile çıkmayı veya yeni ve heyecan verici bir şeye başlamayı düşünüyorsanız, sadece düşünmeyin, yapın.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda daha temkinli ve titiz yaklaşabilirsin bazı konulara. Evinin güvenliğini artırmak için teknolojik ekipmanları tercih etmeye karar verebilirsin. Kişisel bakımına ve dış görünüşüne yapmak istediğin değişimleri çevrenle paylaştığında; bahsi geçen değişimin radikal kararlar barındırdığına dair geri bildirimde bulunabilirler.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmaya zaman ayırabilirsiniz. Her zaman bildikleriniz ve yaptıklarınızın dışında bir şeyler düşünmek sizi huzursuz hissettirmelidir. Bugün kendi sınırlarınızı aşmanın hem size hem de duygusal konulardaki tutumlarınıza olumlu yönde etki ettiğini görebilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Terazi burcunda. Bugünlerde sizi duygusal açıdan huzursuz eden bazı konular olabilir. Başkaları ile daha çok şey paylaşabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi hedefleriniz gerçekleşebilir ihtiyacınız olanları temin ederek daha konforlu hissedebilirsiniz. Bu durum da keyifinizi getirerek neşe saçmanıza vesile olacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizlik ilişkilerinizi tehdit edebilir. Geçmişte, tüm yeni ilişkiler için temelinize zarar veren bir arkadaşınız veya bir romantik ilginiz tarafından incitilmiş olabilirsiniz. Bu konuda temkinli kalmak ve başkalarına açılmamak anlaşılabilir bir durum olsa da, kendinizi tamamen bir duvar içine hapsetmek sizi geride tutabilir veya devam etme fırsatlarını kaçırmanıza neden olabilir. Sevdiklerinizle nasıl hissettiğiniz konusunda açık olun! Sonunda göğsünüzden bir ağırlık kalkmış gibi hissedebilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız sosyal ortamlarda tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Karşı cinsle aranızda ani gelişen bir elektrik var.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak akrabalar, yabancılar, hukuk konuları ön plana çıkabilir ve bu konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca bekarsanız yabancı partner, yurt dışı bağlantılı partner sizi bulabilir. Satürn 23 Ekimde S olacağı için özellikle yalnız kalmamaya çalışmalısınız ve psikolojinize dikkat etmelisiniz. Otoriteyle sorunlar da yaşanabilir aman dikkat. Önemli kararlarınızı 24 Ekim itibariyle vermenizi tavsiye ediyorum.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>