Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duyguların Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinin ilerleyişindeki ani gelişmeler konusunda daha dikkatli ve hazırlıklı olmak iyi olacak. Bu gelişmelerle başa çıkmak için sabırlı kalmak sana daha çok yara sağlayacak. Doğru çözümü bulmak için gözlemi doğru yapmalısın.

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Para ile ilgili hareketlerinde daha dikkatli olmalısın. Maddi sıkıntılardan uzak durmak için daha tutumlu davranmak iyi olacak. Dişini biraz daha sıkmak sana fayda sağlayacak.

Hareketli ortamlarda bulunmak senin için iyi olabilir. Hayatına her zamankine göre daha çok hareket katmaya çalışmak sağlığın için de iyi olacak. Yaptığın işe daha iyi odaklanmak için meditasyon yapmayı düşünebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın ile ilgili değişiklik yapmak için daha istekli olabilirsin. Hedefine koyduğun yere ulaşmak için daha sıkı çalışmalısın. Çalışma düzeninle ilgili değişiklikleri öncelikli ele alman sana büyük fayda sağlayabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde mali işlerinizi düzene sokmalısınız. Maliyetleri düşürmeniz veya tasarruf etmeniz gerekiyorsa, şimdi bu konuda ciddileşmenin tam zamanı. Ne kadar uzun süre ertelerseniz, daha sonra bir araya gelmeniz o kadar zor olacaktır.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak kendini kontrol etmekte güçlük çekebilirsin. Gündüz ile akşam arasına kadar değişim gösteren ruh halin ikili ilişkilerinde de denge kaybına neden olabilir. Özel sektörde çalışıyorsan, maddi kaygıların sadece sana has olmadığını öğrenebilirsin. Arkadaşların sayesinde farklı çevrelere dahil olacaksın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınıza öğreteceğiniz en güzel şeyin yaptıklarınız ve yapmadıklarınızla şekilleneceğini bilmelisiniz. Sizi örnek almalarını iyi yönde kullanarak kendinizdeki eksikleri de tamamlama şansı bulabilirsiniz. Hem evde hem de keyif aldığınız alanlar konusunda bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. 

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken daha dengeli olmaya çalışmalısınız. Kimi zaman taviz vermeniz gerekebilir. Ancak çok şey de paylaşabileceğiniz bir gündesiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızsanız aşk bulabilirsiniz, ilişkiniz varsa hareketlenmesine vesile olabilirsiniz. Özellikle problemli ilişkisi olan Balık’lar çözüm yoluna gidebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün civarda oturan bir kadınla aranızda yepyeni bir birlik hissi oluşacak ve muhtemelen bir tür proje sebebiyle iletişime geçeceksiniz. Hepinizin ortak sıkıntısı, oturduğunuz çevrenin estetik görünümü ve bunun geliştirilmesi için neler yapılabileceği üzerine olacak. Daha önce hiç kurmadığınız kadar güçlü bağlar kurabilirsiniz. Çocuklar ve yaşlılar da yardımınıza koşabilir ve keyfinize keyif katabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizlik ilişkilerinizi tehdit edebilir. Geçmişte, tüm yeni ilişkiler için temelinize zarar veren bir arkadaşınız veya bir romantik ilginiz tarafından incitilmiş olabilirsiniz. Bu konuda temkinli kalmak ve başkalarına açılmamak anlaşılabilir bir durum olsa da, kendinizi tamamen bir duvar içine hapsetmek sizi geride tutabilir veya devam etme fırsatlarını kaçırmanıza neden olabilir. Sevdiklerinizle nasıl hissettiğiniz konusunda açık olun! Sonunda göğsünüzden bir ağırlık kalkmış gibi hissedebilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok güçlü.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 31" R
Ay
Aslan
17° 16' 13" R
Merkür
Koç
28° 56' 03"
Venüs
Boğa
18° 54' 53"
Mars
Koç
10° 53' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 36"
Satürn
Balık
17° 44' 08"
Uranüs
Boğa
23° 11' 17"
Neptün
Balık
29° 18' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 50"
Lilith
Başak
24° 57' 05"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>