Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fırsatlar Kapıda Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla zaman geçirmek için daha çok çabalamak isteyebilirsin. Birlikte zaman geçirmek ve bundan keyif almak onunla beraber geçen zamanın değerli olmasını sağlayacak.

İş yaşantınız açısından bunaltıcı ve sıkıcı bir gün sizi bekliyor. Bugünyerinde olmak size çok zor ve sıkıcı gelecek.

İş konusunda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsin. Bu sayede başkalarına işlerin nasıl halledilmesi gerektiğini gösterebilirsin. Tecrübenin ön plana çıkması seni şaşırtmasın. Bu hareketin kariyerin için önemli olacak.

Alışkanlıklar hakkında daha dikkatli olmakta fayda var. Bu sebeple bulunduğun ortamda düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bu değişiklikler sayesinde alışkanlıklarını daha düzgün bir temele oturtmak mümkün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiklerinin sıkı çalışmalarının sonucu olduğunu bilmek senin için önemli olacak. Çalışma düzenini yeniden düzenlerken bunu hatırlamak sana büyük fayda sağlayabilir. Başarıya giden yolda istikrarını korumaya özen göstermelisin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün biri size rütbe attırırsa, onlarla savaşmaya çalışmayın, sadece istediklerini yapın ve mümkün olan en iyi işi yapın. Muhtemelen adınıza bir işaret koyacaklar ve gelecekte sizin için daha ödüllendirici bir şey sıralayacaklardır.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerini kökten değiştirecek ani fırsatlar kapına gelebilir. Karar alırken birkaç kez düşünmek ve temkinli davranmak isteyeceksin. Fikir almak için güvendiğin insanların kapısını çalabilirsin. Üzerindeki stresi atmak için farklı spor alanlarına yönelmeye karar verebilirsin.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi evinizi kurmak, evinizin ihtiyaçlarına yönelmek isteyebilirsiniz. İlanları araştırabilir ve maddi olarak uygun olduğunuz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. İsteklerinizi bilmenin önemi bugün işinizi kolaylaştıracak ve sizi yanlış anlaşılmalardan koruyacaktır.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün başlangıcında endişe duyduğunuz konular gündeminizi büyük ölçüde meşgul edebilir. Finansal konularda korkularınız yüzünden yanlış kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ikinci yarısında eşinizle veya ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Keyif alacağınız planlar yapabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma ve öğrenme konularında başarılı, aynı zamanda öncü bir gün sizler için. Yeni bir hobi ya da kitaba başlamak istiyorsanız doğru karar alabileceksiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla biraz unutkan olmanız mümkün. Gezegen enerjileri zihninizi bölük pörçük düşüncelerle doldurabilir. Aynı anda çok fazla şeyi düşünüyor olabilirsiniz ve bu durum biraz dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Halletmeniz gereken şeylerin hepsi için bir liste yapmaya çalışın. Beyniniz aşırı duyarlı olabilir ancak merak etmeyin; bu durum kısa süre içinde geçecek.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüzün normalde sıkıcı olan kısımları bugün yine de keyifli olabilir! Ev işleri yaparken veyayerinizdeki görevleri yaparken bile enerjiniz muhtemelen daha iyimser olacaktır. Normalden daha hoş müşterilerle karşılaşabilirsiniz, işleriniz çabucak geçebilir veya siz vearkadaşlarınızla birlikte gerçekten keyif aldığınız bir vakit geçirebilirsiniz. Rutin işler yaparken veya sıkıcı projeler üzerinde çalışırken her gün bu kadar eğlenceli olamaz, o yüzden keyfini çıkarın!

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha akılcı bir mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik rutin ve işlerle ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki gelişmelerle kazancınız artabilir. Ama sosyal çevrenizden, dahil olduğunuz topluluklardan dolayı harcamalarınız artabilir. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; partner ve ortakla beraber zaman geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 37' 21" R
Ay
Aslan
18° 42' 12" R
Merkür
Koç
29° 04' 36"
Venüs
Boğa
19° 03' 36"
Mars
Koç
10° 58' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 16"
Satürn
Balık
17° 44' 38"
Uranüs
Boğa
23° 11' 42"
Neptün
Balık
29° 18' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 12"
Lilith
Başak
24° 57' 52"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>