Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dinamikleri Belirliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkin ile ilgili sorunları partnerinle beraber oturup çözmek için uygun ortamı bulacaksın. Sorunlar hakkında konuşmak, çözüme ulaşmak için önemli bir adım olacak. Onu dinlemeye önem göstermelisin.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız. İşyerinizdeki sorunlarınızı birilerine açmaya, haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz.

İş ile ilgili ufak sorunlar yaşanabilir. Bunları aşmak için pratik çözümler yeterli olacak. Yaratıcılığın sayesinde kimsenin aklına gelmeyecek pratik yollarla sorunları çözmek sorunların hallolmasına yardımcı olabilir.

Daha çok sosyalleşme fırsatı elde edebilirsin. Bunu arkadaşlarınla bir araya gelerek değerlendirmek isteyebilirsin. Grup olarak aktivitelere katılmak daha hareketli bir gün geçirmek konusunda yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler tahmin ettiğinden yavaş ve sıkıcı ilerleyebilir. Güne hareket katmak için daha istekli olacaksın. Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için önemli ve faydalı olabilir. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yer zamankinden daha yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Bu durumun günlük rutininizi etkilediğini göreceksiniz. Özellikleve kariyer anlamındaki birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumun enerjinizin düşmesine neden olmasına izin vermeyin.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Batıl inançlarının artmasına neden olacak bir gelişme; sabit burçta Güneş tutulması meydana gelecek. Aynı zamanda ani ve büyük fırsatların da habercisi olabilir. Kariyer hedefine yurtdışı planlarını da dahil etmeye karar verebilirsin. İlişkilerinde dinamiklerin yöneticisi sen olacaksın.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi alanlarınıza göre çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda buna göre düzenlemeler yapmak, projeler oluşturmak sizi bir adım öne taşıyabilir. Cömert ve yardımsever tutumlarınız dikkat çekiyor.   

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızdaki olaylar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlama yapmaktan ziyade, bir süredir planladıklarınızı hayatınıza geçirebilirsiniz. Aile ilişkilerinizle ilgili kararlarda sürdürülebilirlik için uygun bir gün.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileyle ilgili konuların ağırlığını daha fazla hissedeceğiniz bir gün olabilir. Aksiyona geçmek için sabırsız olabilirsiniz. Kontrolü elden kaybetmemeye dikkat zira kendinizi fazlasıyla enerjik hissedebilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız, çocuklar veya hayatınızdaki özel kişi tarafından yapılan talepler, aynı anda bir düzine farklı yöne hareket ediyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Odaklanmamış ve dağınık hissedebilirsiniz. Genelde başkalarına hizmet etmekten hoşlanırsınız ama bugün biraz daha kendinize konsantre olmalısınız. Başkalarına bugünlük yardımlarınızı alamayacaklarını söyleyin ve sonra gidip yapmak istediğiniz bir şeyi yapın. Bunu hak ediyorsunuz!

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Davranışlarınız yüzünden birçokfırsatını kaçırabilirsiniz. Size önerilen çalışmalar içinde farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmezsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Daha önceden planladıklarınızı hayata geçirebilirsiniz. Ama sosyal çevrenizden ve güçlü insanların manipülasyonuna maruz kalabilirsiniz. Eğer boşanmışsanız 2.ci evlilik kararı da alabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>