Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güçleniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Partnerinle beraber yeni ortamlara girme ihtimalin yüksek olacak. Sevdiğin insanın çevresinde ne kadar sevilen ve sayılan birisi olduğunu görmek seni içten içe mutlu edebilir. Bu durum ona karşı olan hislerinin daha da güçlenmesini sağlayacak.

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Yeniimkanları konusunda önünde bolca seçenek bulacağın bir gün olacak. Orijinal düşünmeye devam etmelisin. Yenilikçi düşünmeye devam ettikçe karşına çıkacak fırsatlar bambaşka imkanlar sağlayabilir.

Sağlığınla ilgili daha özenli ve titiz olmak sana yarar sağlayacak. Günlük rutinin hakkında birkaç müdahale gerekli olacak. Egzersiz programını güncellemek kendini daha iyi hissetmene sebep olacak. Hazır yiyeceklerden bir süre uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işleri düşündüğünden daha fazla zamanını alabilir. Yapılması gereken işler için daha girişken olmak isteyeceksin. Bu sayede ister istemez daha üretken olma fırsatın olabilir. Sorunlara çözüm üretmekten vazgeçmemelisin.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık doğasının bir lütuf ve bir lanet olabilecek hassas bir yanı vardır. Sevilen birinin neden bu kadar üzgün göründüğünü anlamanıza yardımcı olacağı için bugün bir lütuf olmalı. O zaman onları neşelendirmeyi kendi işiniz haline getirebilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni Jüpiter’in burcuna geri dönmesi; taşları gediğine oturturken güçlenmeni ve iyileşmeni sağlayacak. Ardında bırakıp devam etmen gereken yollara karşı daha cesaretli davranacaksın. İletişime açık halin kimsenin gözünden kaçmayacak. Hemhem de arkadaş ortamındaki sıcakkanlı halin, adından sıkça söz ettirecek.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda işlerin yolunda gitmediğini düşünmek size hata yaptırabilir. Yapmanız gereken kendinizi biraz daha serbest bırakmak olacaktır. Dikkat etmeniz gereken hususun kendinize ya da partnerinize baskı yapmanın iyi sonuç vermediğini bilmek olduğunu anlamalısınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!İlişkim nasıl gidecek?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına karşı duyduğun sorumluluk duygusunun kendini ihmal etmesine engel olmak isteyeceksin. Kendine daha çok zaman ayırıp ihtiyaçlarını belirlemek senin için iyi olacak. Daha iyi hissettikçe çevrene karşı daha yararlı olacaksın.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufkunuzu genişletmek bir istekten çok bir ihtiyaç gibi gelebilir. Zaten seyahat etmiyorsanız veya zihninizi genişletmiyorsanız, kapana kısılmış hissetmek olasıdır ve gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmek için kalıptan çıkmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Diğer insanlar veya mali durumunuz da sizi engelliyor olabilir, bu da muhtemelen özgür kalma arzunuzu artıracaktır. Hayatınızı başkasını değil, kendinizi mutlu etmek üzerine kurmalısınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Mesleki konularda istekleriniz gecikecektir. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanıza rağmen bocalayabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>