Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk konusunda senin atacağın adımlar daha önemli olabilir. Bir şeyleri karşı taraftan beklemek yerine kendi adımlarını atmalısın. Zira bugün hoşlandığın kişi de senin ne yapacağına odaklanabilir. O yüzden cesur olma zamanı!

Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz.

Bugünortamında liderlik edebilirsin. Örnek davranışlarınla çevrendekiler seni rehber olarak alacak. Ve bu da senin emeklerini daha fazla ön plana çıkarabilir. Para kazanma konularında daha fazla adım atabilirsin.

Bugün baş ağrılarına karşı dikkatli olman gerekebilir. Bol bol su tüketmek ve güneşe karşı hassasiyetin varsa bu konuda önlem almak iyi olabilir. Aynı şekilde tükettiğin besinlerde de seçici olmak bu tür ağrıları azaltmanda fayda edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklında birden fazla şey olabilir. Zihnini toplamakta zorlanabilirsin. O yüzden önem gerektiren konuları bir başka güne ertelemek senin için iyi olabilir. Zihnini toparlamak için güne biraz daha yavaş başlayabilirsin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, sözleriniz bugün diğer kişilerin kulağına keskin bir şekilde gelebilir. Bu yüzden kelimelerinizi seçerek kullanın ve karşınızdaki kişiye empati yapmaya özen gösterin. Gerçeği olduğu gibi kucaklayın ve kapılarınızı ona açın. Gerçeğin güvenli limanında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel anlamda ayın değerlendirmesini yapmak isteyebilirsin. Bugün Ekim ayının son günü. Mücadele gezegeni Mars, yaklaşık olarak 3 ay sürecek geri hareketine başlıyor! Eğer çocuğu olan bir Balık burcuysan, çocuğunun davranışlarını gözlemleyecek ve ilgi alanlarına yönelmesini sağlayacaksın. Kendini, hiç anlamlandıramadığın olayların içerisinde bulabilirsin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Standartlarınız psikolojik durumunuz üzerinde etkili olabilir. Hayatınızı tüm insanları ve etkenleri buna göre belirlemek isteyebilirsiniz. Eşiniz ya da ailenizden maddi destekler almakla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Bazı işleriniz sizi duygusal olarak zorlayabilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir takım sıkıntıları kendi özgür iradenizle çözme cesaretine sahip olacaksınız. Cesaretli tutumunuzu abartmamanız gerekmekte.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınlarında gerçekleşecek sosyal etkinliklere katılmayı ihmal etmemelisin. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla karşılaşma ihtimalin olabilir. Onlar sayesinde yeni insanlarla tanışıp yeni bir çevre edinme ihtimalin olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınız normalden daha sinir bozucu olabilir. İş yükünüz de ağırlaşmış olabilir, belki başkalarının görevlerini üstlenmeniz ya da bir başkasının sizin taşımanız gereken yükü artırması nedeniyle yorgunsunuz. Biraz daha fazla para kazanmak için fazladanistemiş olsanız da, bu kaldıramayacağınız bir yük olabilir. Güçlü kalmaya çalışın, ancak dayanamayacak kadar fazlaysa, bunaldığınızı saklamayın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda belirleyen sosyal olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Sonucun direkt sizi etkileyeceği konularda detayları belirlerken, baskın taraf siz olmalısınız. Hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz, dikkatli olun.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Güzel bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 49" R
Ay
Akrep
20° 55' 03" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 00"
Mars
Balık
25° 54' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 25"
Satürn
Balık
16° 07' 35"
Uranüs
Boğa
22° 03' 59"
Neptün
Balık
28° 45' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 36"
Lilith
Başak
22° 47' 19"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:12

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>