Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Pratiksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün ilişkinizde bir takım gerginlikler yaşayacaksınız. Sevgilinizle karşılıklı duygusal problemler yaşayacak ve bunu aşmak için çok çaba harcamak zorunda kalacaksınız.

Bugün işyerinizde farklı konulara el atmak için zaman bulacaksınız ve fiziksel enerjinizi değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz. İş yerinizde başarılı bir gün geçireceksiniz.

İşyerinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak ve finansal açıdan çok rahatlayacaksınız. Bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Dikkatli ve bilinçli davranmalısınız.

Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Beklentilerinizin yanıtını alamadığınız zaman kırıcı olabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip görüş ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe odaklı, yenilikçi fikirlerinizle, sıra dışı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İç dünyanıza odaklanabilir; kişisel gelişim ve meditasyon, maneviyat ve ibadet gibi başlıklarla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ani kararlar alabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı kararlar alıp uygulaman gereken bir gündesin. Pratik yönünün kuvvetli olması, elindeki işleri hızlı bitirmende sana yardım edecek. Ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan, uzun süren telefon görüşmelerin olabilir. Hakkında yapılmış konuşmalar olduğunu öğrenmek moralini bozabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü ev işlerine ayırabilir, temizlik ve dekorasyonla ilgilenebilirsiniz. Eşiniz ve fikrine güvendiğiniz dostlarınızın desteğiyle yeni bir haftaya başlarken neler yapacağınızı konuşmak hafta sonunuzu iyileştirebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, düşüncelerinizi gözden geçirmenin yararlı olabileceğini anlatmakta. Riskli işlerden uzak durmalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde geçmişi geride bırakma ve hayatınıza anlam katacak güzellikleri davet etme gücünü kendinizde bulabileceksiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınız ön plana çıkarken, bu alanlarda belirli bir güven testi yaşıyor olacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda şimdi çok daha fazla korunup kollanmaya ve güven dolu yaklaşımlara ihtiyaç duyacağınız bu süreçte, size sevgisini ve ilgisini yeterince belli etmeyen insanlardan, arkadaşlarınızdan ve özel yaşamınızdaki kişilerden uzaklaşacaksınız. Bu zaman diliminde finansal olarak aşırı harcamalardan kaçınmanız da önemli olacaktır.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel olarak yorgun olmanız yaratıcılığınızı da olumsuz bir biçimde etkiliyor. Bu da işinizde performans kaybı yaşamanıza neden oluyor. Daha iyi hissetmek ve kendinizi toparlamak için neler yapabileceğinizi bir düşünün.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz  etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz hazırlayın. Taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten yoğun olan duygularınız iyice hareketlenebilirler. Bu durum, sizi güzel olan şeylere yöneltecektir. İlişkilerinizde bir uyum havası yakalayabilirseniz, günün nitelikleri sayesinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son derece ilginç biriyle tanışacaksınız ve gözlerinizi ondan alamayacaksınız. Kendinize yeni hedefler belirlemelisiniz ve onlara ulaşabilmek için çalışmaya başlamalısınız. Kafein tüketiminizi azaltmaya özen gösterin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde, ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Bir çok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>